17 martie 9:13 PM

Abonare la google news

Un fost campion cu Dinamo, avertisment după revenirea lui Gigi Mulțescu: „Ne punem prea mari speranțe în această schimbare de antrenor!” | EXCLUSIV ProSport Live

Adrian Ropotan (34 de ani), fost mijlocaș central la Dinamo, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația din „Ștefan cel Mare” și revenirea lui Gigi Mulțescu pe banca tehnică a „câinilor”.

Fost campion cu Dinamo în sezonul 2006-2007, Adrian Ropotan a explicat că suporterii nu trebuie să își facă speranțe prea mari după numirea lui Gigi Mulțescu, pentru că problema este la jucători, nicidecum la antrenor.

Fostul fotbalist a explicat că jucătorii lui Dinamo se află într-un blocaj psihic din cauza instabilității financiare, iar acest lucru se vede și pe terenul de fotbal.

Adrian Ropotan, avertisment după revenirea lui Gigi Mulțescu pe banca tehnică a lui Dinamo

„În proporție de 70% este un blocaj al jucătorilor, pentru că această incertitudine a coborât și în jocul lor. Nici ei nu știu ce se va întâmpla în viitorul apropiat, nu știu dacă vor mai rămâne la club, nu știu dacă vor mai prinde contractele pe care puteau să le prindă înainte de a veni la Dinamo. Jucătorii sunt plafonați, ca să zic așa.

Rapid, nu cred că se poate schimba ceva. Ne punem prea mari speranțe în această schimbare de antrenor și în ceea ce a mai reușit el în trecut, că de aceea i se spune și SMURD-ul. Totuși, este presiunea prea mare. Să promovezi tineri, da, sunt de acord, dar în momentul de față îți trebuie jucători cu experiență care pot să gestioneze situația aceasta. Un jucător care s-a antrenat de două ori cu Dinamo mi-e greu să cred că poate face diferența”, a spus Adrian Ropotan, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport