vineri 3 decembrie 6:56 PM

Abonare la google news

Un fost antrenor de la FCSB crede că Gigi Becali a întrecut măsura: „Se intervenea și atunci la echipă, dar nu ca acum”


Un fost antrenor de la FCSB îl dă de gol pe Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor se amestecă la echipă de mult timp, doar că acum are o influență tot mai mare, cânmd vine vorba de formarea primului „11” și a schimbărilor. De fapt, acest lucru a condus la divorțul de Edi Iordănescu. Acesta din urmă nu accepta intruziunea patronului și Becali nu a putut accepta această independență a antrenorului.


Un alt fost antrenor care a trecut la echipa lui Becali a recunoscut că Gigi se mai implica și în trecut, dar nu la modul la care o face acum.

Un fost antrenor dezvăluie că se putea trăi Gigi Becali. „Acum nu mai există nicio limită și nu este bine”

Ilie Stan spune că a lucrat bine cu Gigi Becali, chiar dacă rezultatele nu au fost cele așteptate. Este adevărat că, în cupele europene, Stan a dus echipa în primăvara europeană. El nu s-a simțit apreciat, de aceea a ales să plece. În ciuda faptului că Becali a insistat să mai rămână. Stan pretinde că el lua deciziile, chiar dacă latifundiarul avea influența lui.

Se băga și atunci, nu este un secret, dar nu era ce e acum. Era mult mai bine. Dar ăsta este el. Marea lui greșeală este că a îndepărtat suporterii, asta e păcat. Ei țin la echipa asta, sunt cei mai importanți. Mie nu îmi pare rău că am plecat, eram mai tânăr, ambițios, orgolios. Poate acum n-aș fi făcut-o, eram și influențat. Dar nu îmi pare rău, a recunoscut Iliesta, pentru AS.ro.

Antrenorul a recunoscut și ce jucător l-a impresionat în mandatul său. Fostul oltean, Florin Costea, a fost considerat o mare lovitură, la aducerea lui. Acesta nu a confirmat, din păcate, niciodată.

Avea calități incredibile, dar tot timpul aveam probleme cu el. El venise de la Craiova, iar când a venit, aici, la o echipă organizată, unde grupul decide, nu doar un jucător, i-a fost greu. S-a acomodat, dar după s-a accidentat. Putea să ajungă mult mai sus, crede Ilie Stan

Ce surpriză! Gigi Becali nu mai vinde echipa

Fanii FCSB-ului au încercat marea lovitură: să cumpere echipa și să scape de Gigi Becali. Finanțatorul anunțase că va ceda clubul, în afară de jucători, pentru 10 milioane de euro. Omul de afaceri s-ar fi răzgândit, însă.

Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii. Au făcut o scrisoare de intenție, să le spun eu. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă banii. Eu nu-i bag în seamă. Stau să citesc scrisori de intenție aiurea? Cine vrea să cumpere, să vină Mustață cu el în fața mea și să zică: „Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr!, declara patronul

Playsport.ro