joi 28 octombrie 6:44 PM

Abonare la google news

Un fost adversar din Liga 1 acuză că arbitrii îl favorizează pe Gheorghe Hagi: „Le e teamă de el!”

Leo Grozavu, fostul antrenor al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, i-a acuzat pe arbitrii din Liga 1 că îl favorizează pe Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța.


Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întâlnit în etapa a patra din Liga 1, scor 1-0, dar și în șaisprezecimile de finală ale Cupei României, scor 0-1.

La partida din campionat, atât Leo Grozavu, cât și Gheorghe Hagi au fost eliminați de către arbitrul Adrian Cojocaru.


Leo Grozavu acuză că arbitrii din Liga 1 îl favorizează pe Gheorghe Hagi

Totuși, Leo Grozavu a primit o amendă mai mare decât Gheorghe Hagi și îi acuză pe arbitrii români că îl favorizează pe antrenorul constănțenilor.

„Păi, arbitrilor le e teamă de Hagi. Eu am mai spus când s-a dat circulara ca antrenorii să fie suspendați la patru galbene. Mi se pare aberantă. Nu o să poată fi niciodată judecat Grozavu la fel ca Hagi, ca Reghecampf, ca Iordănescu… Nu am nimic cu ei, dar când ai în spate un club mare ai altă protecție. Croitoru ia galben la fiecare meci al Botoșaniului. Sunt convins că dacă ar fi la FCSB nu ar mai fi la fel”, a spus Leo Grozavu, potrivit GSP.

Fostul antrenor al lui Sepsi a explicat și despre ce a fost vorba în scandalul izbucnit după meciul cu Farul.

„Nu am avut nicio vină. Nu am făcut absolut nimic. A fost o fază în minutul 92 la care doi colegi de-ai mei au sărit de pe bancă, solicitând 11 metri. Eu nici nu eram atent. La un moment dat, l-am văzut pe Gică venind amenințător spre banca noastră. I-am zis: «Stai acolo! E treaba noastră cum gestionăm relația cu arbitrii. Voi strigați, e treaba voastră, dacă strigăm noi, e treaba noastră». Al patrulea arbitru, Andrei Antonie, i-a strigat centralului Adrian Cojocaru să ne dea galben. «Păi, mie de ce îmi dai? Încercasem să aplanez». În timp ce eu vorbeam cu Antonie, Gică trecuse deja de banca noastră, era lângă banca adițională.

Și am luat și două etape de suspendare. La prima, am și pierdut meciul cu Piteștiul. Am luat și amendă. Gică a primit amendă de 360 de lei, eu am luat 4500 de lei. E adevărat că atunci când am fost trimis în tribună, am avut o remarcă la adresa lui Antonie: «După ce că n-am făcut nimic, mă mai trimiți și în tribună. Asta e nesimțire». S-a umflat orgoliul în el și a scris în foaie că l-am făcut nesimțit.

(n.r. Întrebat dacă Gheorghe Hagi le-a vorbit frumos arbitrilor) Îl respect mult și nu are rost să spun eu cum se adresează el arbitrilor. Dar când au ieșit de pe tunel, erau tunete și fulgere la Constanța, deși afară era soare puternic”, a mai spus Leo Grozavu.

Prosport.ro


Stirile.eu