vineri 8 octombrie 12:16 PM

Abonare la google news

Un deputat USR îl spulberă pe Nicușor Dan: ‘Este incalificabil. Ce este foarte dramatic este această tăcere a lui. Îmi pare rău că l-am susținut’


Institutul Clinic Fundeni din București nu a avut, joi, apă caldă și căldură. Unitatea medicală a fost informată că se fac lucrări în zonă. Emanuel Ungureanu, deputat USR, a precizat că mai mulţi pacienți cu boli grave i-au semnalat că îndură frigul şi fac faţă cu greu situaţiei.


„Este foarte frig. Am primit de aseară semnale şi am crezut că e o avarie care se mai întâmplă în Bucureşti, dar se pare că situația se cronicizează. Aseară era apă caldă. Astăzi, o altă doamnă care este cu un copil internat pe secția de Nefrologie, care este din asociaţia mea, mi-a spus că de astăzi nu au nici apă caldă şi nici căldură.

Au primit nişte pături în plus. Practic, într-un spital din Bucureşti lumea mai pune 2-3 pături şi aşa trece noaptea.

Este absolut incalificabil. Am avut de la o doamnă al cărei soț era internat pe secția de Hematologie, acolo unde sunt internaţi pacienți cu leucemie, cu o imunitate foarte precară.

Acum îmi scrie cineva de la spitalul Sf. Spiridon din Brăila că nu are căldură de trei zile. Deci sunt mai multe spitale din România care nu au condiţii minimale pentru pacienți, lucru pe care eu îl reclam de 5 ani în mod constant, indiferent de cine a fost ministru. Ce este foarte dramatic este această tăcere a lui Nicușor Dan”, a precizat Emanuel Ungureanu, la Antena 3.

Într-o nouă intervenție în direct deputatul Emanuel Ungureanu a susținut că este foarte dezamăgit și lui și colegilor lui le este rușine că l-au susținut la primărie pe Nicușor Dan.

Stiripesurse.ro