miercuri 7 iulie 10:30 PM

Abonare la google news

Un copil de 2 ani și 9 luni a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 4


Un copil de 2 ani și 9 luni, din oraşul Rovinari, județul Gorj, a supraviețuit în mod miraculos unui impact care ar fi putut avea consecințe tragice. Băiețelul a căzut de la etajul 4 al unui bloc, iar mama s-a prezentat de urgență cu micuțul la spital.


Autoritățile din Rovinari au fost anunțate, miercuri după-amiază, de către un medic de la Spitalul Orășenesc Rovinari, că la spital s-a prezentat o femeie de 31 de ani, din localitate, împreună cu fiul său, de 2 ani și 9 luni.

Potrivit spuselor mamei, copilul a fi căzut de la etajul 4 al blocului unde locuiesc. Polițiștii au constatat că băiețelul era în casă cu mama sa, dar a fost lăsat nesupravegheat. A ajuns la geam după ce înainte s-a urcat pe o mașinuță de jucărie, apoi a căzut în gol peste balustrada balconului.

Băiețelului fost transportat de urgență cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Rovinari, unde a fost îngrijit, după care a fost transportat cu un echipaj medical la Spitalul Județean nr. 1 Craiova, unde urmează să-i fie făcute investigații suplimentare.

Poliția a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, relatează Antena 3.

Un copil cu probleme psihice, dispărut în Galaţi

Copil cu probleme psihice, dispărut în Galaţi. UPDATE. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a declanşat o anchetă după ce o angajată care a preluat un apel prin 112 în cazul unei minore dispărute ar fi răspuns necuviincios asistentei maternale care se ocupa de îngrijirea acesteia, a anunţat, marţi, directorul medical al instituţiei, Mihai Polinschi.

Incidentul a avut loc pe 2 iulie, când minora de 16 ani, recent externată din spital, unde fusese internată la neuropsihologie pediatrică, a dispărut pe Faleza Dunării chiar de lângă asistenta maternală.

Femeia a sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia fetei, apelul fiind direcţionat către SJA Galaţi, angajata de la dispecerat care a preluat apelul fiind acuzată de comportament necuviincios.

„Au fost mai multe apeluri, care au fost direcţionate către Serviciul de Ambulanţă. În final, fata a fost găsită de poliţişti. Evident, comportamentul persoanei de la dispecerat nu a fost normal. S-a declanşat o anchetă. Ancheta vizează doar comportamentul persoanei de la dispecerat, din punct de vedere medical nu a greşit cu nimic. Ancheta va stabili dacă s-a comportat necuviincios şi va lua măsurile care se impun”, a declarat Mihai Polinschi

Romaniatv.net