luni 6 decembrie 4:01 PM

Abonare la google news

Un copil de 13 ani a fost găsit mort în casa în care locuia. Părinţii au făcut teribila descoperire


Tragedie fără margini pentru o familie din Cornetu! Un băieţel în vârstă de 13 ani a murit duminică dimineaţa. Trupul micuțului a fost descoperit de părinţii săi.


Un copil în vârstă de 13 ani, din Cornetu, comuna Căpreni, fost găsit mort, duminică dimineață, de părinţii săi, în casa în care locuiau. Părinţii săi au observat că minorul nu s-a trezit, iar când au mers la el în cameră l-au găsit fără suflare.

Din primele informaţii, nu se ştie dacă băiatul suferă de vreo afecţiune şi nici nu au fost descoperite urme de violenţă pe corpul său.

Cel mai probabil, copilul a murit în somn.

Procurorii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz. Acum, autorităţile şi familia aşteaptă rezultatul necropsiei.

O altă tragedie a avut loc în Gorj

O întâmplare cutremurătoare s-a produs în Ajun de Moș Nicolae, în Gorj. Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit fără suflare în pat. Trupul micuțului a fost descoperit de mama sa.

Femeia în vârstă de 30 de ani, a fost cea care a alertat autoritățile. Echipajul sosit la fața locului nu l-a mai putut salva pe micuț, astfel constatând decesul, arată Gândul.

CITEŞTE ŞI: CAZ ȘOCANT! UN COPIL DE DOI ANI A RĂMAS PARALIZAT, DUPĂ CE A MÂNCAT O FELIE DE MĂR. MEDICII NU-I DĂDEAU NICIO ȘANSĂ

Trupul minorului de 13 ani a fost transportat la Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Potrivit primelor informații, în urma examinîrii vizuale, corpul nu prezenta urme de violență. În acest caz s-a întocmit un dosar penal de ucidere din culpă.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, care a constatat decesul minorului şi o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea locului faptei.

În urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au observat urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

 

Sursă foto: Arhivă Cancan

Cancan.ro