Un copil a fost găsit mort în mașina de spălat, care se afla în funcțiune

Copiii mici sunt destul de curioși și au o mie de întrebări și, uneori, încearcă experimente sau pornesc în expediții pentru a găsi singuri răspunsurile. În timp ce curiozitatea este întotdeauna bună, uneori  poate pune viața în pericol. Recent, un copil mic a fost găsit mort în Christchurch, Noua Zeelandă, într-o mașină de spălat.

Un copil mic a fost găsit în mod tragic mort în interiorul unei mașini de spălat. Copilul ar fi murit după incidentul din Christchurch, Noua Zeelandă, suburbia Hoon Hay, în jurul orei 17:00 vineri.

Citeste si:  Bilanțul DNA pe 2020: Mai multe dosare trimise în judecată, mai puține achitări, mai multe sesizări din partea cetățenilor/ 105 dosare au fost deschide numai în legătură cu pandemia de COVID 19/ Crin Bologa, nemulțumit de bugetul pentru interceptări

Polițiștii au demarat o anchetă, după ce copilul a fost găsit în mașina de spălat

Autoritățile au confirmat tragica veste care a avut loc la Christchurch vinerea târziu săptămâna trecută.

„O persoană a fost rănită și dusă la spital, unde a murit ulterior”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției. „Poliția face anchete cu privire la circumstanțele morții”.

În acest caz, nu a fost deschis un dosar de moarte suspectă.

Incident asemănător, în 2019

Acest tip de moarte tragică s-a mai întâmplat în lume și a devastat în mod similar o comunitate din Orlando în 2019.

Citeste si:  Site-ul unde românii se pot programa pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Cine sunt primii beneficiari

Un copil mic a reușit să intre în mașina de spălat  a familiei sale în august și băiatul a murit din păcate.

Cory Burkarth de la Departamentul de Poliție din Orlando a spus la acel moment: „La un moment dat în acest proces, ușa s-a închis. Fie a închis-o singur, poate că fratele a închis-o”.

Aceste tipuri de incidente evidențiază pericolele potențiale ale unei mașini de spălat cu încărcare frontală. Copiii care sunt curioși s-ar putea să intre în mașină, dacă găsesc ușa deschisă și un adult ar putea să o pornească, rezultând moartea unui copil, ca aceste incidente tragice. De asemenea, copiii s-ar putea ascunde în spatele mașinii, rezultând șocuri electrice și arsuri, care sunt la fel de periculoase.

Citeste si:  Greșelile banale care strică mașina de spălat. Este interzis să faci aceste lucruri

Consumer Reports spune despre riscuri: „Este esențial ca părinții să le explice copiilor lor mici că aparatele nu sunt jucării și că pot fi periculoase”.

 

Sursa: Gandul

 13 total views