Abonare la google news

Un bărbat şi un copil de 15 ani au fost răniţi, iar doi cai au murit electrocutaţi, după ce au trecut peste un cablu electric

Un bărbat şi un copil de 15 ani au fost răniţi, iar doi cai au murit electrocutaţi, luni, după ce după ce au trecut peste un cablu electric aflat sub tensiune care era căzut la pământ, în zona pârâului Valea Idicelului, în localitatea Idicel Sat, potrivit agerpres.ro.

„Forţele de intervenţie au ajuns în localitatea Idicel Sat unde au identificat o persoană electrocutată, conştientă, şi doi cai electrocutaţi, decedaţi. Persoana electrocutată este de sex masculin, de aproximativ 52 de ani, cod galben, a fost preluată şi transportată la UPU SMURD Târgu Mureş cu elicopterul SMURD. Între victime se mai regăseşte un minor de 15 ani, care este de cod verde, acesta a fost transportat la CPU Reghin pentru investigaţii. (…) Curentul electric în zonă este întrerupt”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

La locul incidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Reghin.

Surse din cadrul SC Electrica SA au precizat că se efectuează verificări pentru a se stabili împrejurările în care a ajuns la nivelul solului acel cablu de curent electric aflat sub tensiune.

Citeste articolul pe Stiripesurse