vineri 3 decembrie 3:11 PM

Abonare la google news

Un bărbat și-a omorât soția și copiii, apoi a chemat poliția


Crime odioase în Florida! Un pastor de 57 de ani și-a ucis soția și copiii, apoi a sunat la poliție. Oameii legii au fost șocație de au găsit la fața locului.


William Conway Broyles a apelat, miercuri, la 911 pentru a anunța ceea ce a făcut, după cum a declarat șeriful din comitatul Nassau, Bob Leeper, într-o conferință de presă, conform ABC News.

Polițiștii au găsit-o pe soția acestuia, Candace Lynn Broyles, în vârstă de 57 de ani, moartă în sufragerie și pe fiica sa, Cara Lynn Broyles, în vârstă de 27 de ani, în dormitorul ei. Aaron Christopher Broyles, băiatul agresorului, în vârstă de 28 de ani, a fost ucis în dormitorul său.

Când au ajuns polițiștii la fața locului, Broyles, stătea pe aleea casei, fără arma asupra sa.

William Conway Broyles le-a spus ulterior anchetatorilor că și-a împușcat soția și copiii de mai multe ori doar pentru a se asigura că nu suferă, au spus autoritățile, dar fără a preciza la ce anume se referea bărbatul.

Bărbatulul este acuzat acum de trei crime de gradul al doilea, iar joi dimineață a fost prezentat în fața unui judecător, pentru a i se stabili pedeasa.

 

Cancan.ro