Abonare la google news

Un bărbat şi-a fotografiat buletinul de vot. Le-a spus poliţiştilor că vrea să aibă o amintire

Potrivit IPJ Galaţi, la secţia de votare nr. 214 din oraşul Tg. Bujor, judeţul Galaţi, preşedintele secţiei a anunţat jandarmul care asigură paza cu privire la faptul că un alegător şi-ar fi fotografiat buletinul de vot.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare din cadrul Poliţiei Oraş Tg. Bujor, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 70 ani, din oraşul Tg. Bujor, şi-a fotografiat buletinul de vot în timp ce se afla în interiorul cobinei de vot. Persoana a prezentat pe telefonul mobil fotografia buletinului de vot, precizând că a dorit să aibă amintire faptul că a votat”, a transmis IPJ Galaţi.

Faţă de persoana în cauză s-a luat măsura sancţionării cu amendă contravenţională de 600 lei în baza Legii 115/2015.

6.480 de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi, astăzi, la urne, pentru alegerea primarului din oraşul Tg. Bujor. Au fost amenajate 6 secţii de votare, patru în oraşul Tg. Bujor şi câte una în comunele arondate Umbrăreşti şi Moscu. 

Alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al oraşului Tg Bujor au fost organizate după ce această funcţie a rămas vacantă, în urma alegerii în funcţia de deputat a primarului ales, Laurenţiu Viorel Gîdei.

Pentru funcţia de primar al oraşului Tg. Bujor s-au înscris cinci persoane, respectiv, Ion Andone (PSD), actual viceprimar în funcţie, Andra Mihaela Costache (PNL), fost subprefect al judeţului Galaţi, Cătălin Tudose (PMP), Tudorel Avram (AUR) şi Ion Vieru (Pro România).

Vă recomandăm şi:

Deputat PSD, către cetăţeni: „Lăsaţi deoparte conspiraţiile, cipurile şi prostiile! Vaccinaţi-vă!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul