Abonare la google news

Un bărbat și-a bătut soția. Aceasta a încercat să-l scoată de la păcănele

Un bărbat și-a bătut soția cu un scaun, după ce femeia a încercat să-l scoată dintr-o agenție de pariuri, unde juca la păcănele. Polițistul chemat la fața locului pentru a aplana conflictul a fost, la rândul lui, agresat.

A fost scandal mare în Anina, județul Caraș-Severin. O femeie a încasat o bătaie soră cu moartea, după ce s-a dus într-o agenție de pariuri, pentru a-și recupera soțul, care juca la păcănele. Când și-a văzut partenera de viață, bărbatul, pur și simplu, a înnebunit.

Citeste si:  Care sunt predicțiile în materie de tehnologie. S-ar putea să fii înconjurat de senzori și să nu mai ai nevoie de parole

Fără să se gândească la consecințe, și-a bătut soția cu un scaun, chiar în agenție, sub privirile tuturor celor prezenți. Incidentul a avut loc duminică seara.

Prins de soție la păcănele, un bărbat s-a răzbunat și pe polițistul venit să-l calmeze

Un agent MAI a fost chemat la fața locului pentru a calma spiritele, dar nu a avut nicio șansă, fiind, la rândul lui, agresat de scandalagiu. Pe imagini se poate observa că absolut nimeni din interiorul agenției, nici măcar polițistul, nu poartă măști de protecție, deși se află într-un spațiu public închis.

Citeste si:  Numărul de migranți care au încercat să traverseze Canalul Mânecii, de patru ori mai mare în 2020 față de anul precedent

De precizat că bărbatul care a pornit scandalul este cunoscut în Anina drept o persoană recalcitrantă, iute la mânie, care, de-a lungul timpului, a provocat multe conflicte. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare pentru mai multe acuzații, între care scandal în loc public și agresiune.

Ce riscă bărbatul care a pornit scandalul

Potrivit Codului Penal, persoana care, în public, “se dedă la acte, gesturi sau orice manifestări verbale, cu caracter obscen, comite delictul de ultraj la bunele moravuri se pedepsește cu închisoare corecțională de la una la 6 luni și amendă dela 5.000 la 20.000 lei”.

Citeste si:  Modul penibil în care un tânăr a încercat să scape de controlul polițiștilor. Nu avea permis auto iar mașina era radiată

Totodată, “lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Citeste articolul pe Gandul

 27 total views