miercuri 27 octombrie 12:38 PM

Abonare la google news

Un bărbat infectat cu Covid, care a fugit din spital, a fost găsit mort pe marginea drumului

Un bărbat infectat cu Covid-19 şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a fugit din unitatea medicală și a fost găsit decedat pe marginea unui drum, la câţiva kilometri de de casă.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Mihaela Manoliu, bărbatul de 64 de ani a fost observat de un trecător care a anunţat că în zonă se află o persoană posibil decedată.

„Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Micleşti, a fost găsit pe marginea drumului de un trecător. Echipajul medical care a intervenit la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Din primele cercetări, în cazul bărbatului nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni, spun anchetatorii. 

Editor : A.A.


Digi24.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !