duminică 21 noiembrie 8:01 PM

Abonare la google news

Un bărbat din Olt a ignorat carantina și a fost prins de polițiști! O prostituată l-a dat de gol


Un bărbat din județul Olt s-a întors în România dintr-o țară cu risc epidemiologic, iar conform regulilor, trebuia să rămână în carantină. Aceasta a ignorat măsura și a fost dat de gol de o prostituată.


Bărbatul de 33 de ani a fost depistat de jandarmi la o pensiune din Arad, în urma unui apel la 112, efectuat de o femeie. Aceasta a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani și nu mai vrea să-i dea. Astfel, jandarmii s-au deplasat la adresa indicată și au avut parte de o surpriză.

În urma verificărilor aceștia au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” și acesta avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.

(CITEȘTE ȘI: DECLARAȚIILE FĂCUTE DE RAED ARAFAT DESPRE VACCINAREA OBLIGATORIE ȘI CARANTINAREA PERSOANELOR CARE NU S-AU IMUNIZAT ÎMPOTRIVA COVID-19)

A fost dat de gol de o prostituată

Polițiștii l-au identificat pe bărbat după ce o femeia a sunat la 112. Se pare că era o damă de companie și a alertat autoritățile după ce bărbatul nu i-ar fi plătit serviciile sexuale oferite.

Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

De asemenea, femeia a fost sancționată cu amendă de 500 de lei pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”.

(VEZI ȘI: SE INSTITUIE CARANTINA ÎN LOCALITATEA DIN ROMÂNIA CU CEA MAI MARE RATĂ DE INFECTARE. INCIDENȚA A AJUNS LA 40,08 LA MIA DE LOCUITORI)

Cancan.ro