luni 17 ianuarie 8:26 PM

Abonare la google news

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat după ce a violat o femeie şi i-a furat telefonul mobil


Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat, după ce a violat o femeie în locuinţa căreia a intrat prin efracţie, el sustrăgând şi un telefon mobil şi alte bunuri, a informat luni Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.


Potrivit sursei citate, vineri, 14 ianuarie, la ora 20,31, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o persoană vătămată, în vârstă de 65 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 20,00, o persoană necunoscută de sex masculin, după ce a pătruns prin efracţie în locuinţa ei, prin constrângere fizică a întreţinut raporturi cu aceasta şi i-a sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor a fost identificat ca autor al faptei numitul M.I.C., în vârstă de 35 ani, potrivit Agerpres.

La adresa de domiciliu a inculpatului s-a efectuat o percheziţie, fiind identificat şi ridicat telefonul mobil aparţinând persoanei vătămate. De asemenea, au fost identificate şi ridicate obiecte de vestimentaţie purtate de către autor la momentul comiterii faptelor.

Inculpatul M. I. C. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar luni, 17 ianuarie, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Stiripesurse.ro