17 mai 11:00 PM

Abonare la google news

Un bărbat celebru din showbiz a pus ochii pe frumoasa Simona Halep!

Frumoasa Simona Halep i-a sucit mințile unei bărbat celebru din showbiz. Doar ce a renunțat la statut de burlac și urmează să devină tată, însă nu s-a sfiit să-și exprime aprecierea. Ce meserie ar fi putut avea jucătoare de tenis din punctul de vedere al admiratorului ei.

Prezentatorul TV a pus ochii pe frumoasa Simona Halep!

Dani Oțil Simona HalepCe apreciază cel mai mult Dani Oțil la Simona Halep

Mihai Bobonete l-a avut invitat pe celebrul Dani Oțil în podcastul „DA BRAVO!”. Pe lângă numeroase declarații spumoase, controversate și sincere, prezentatorul TV a făcut și o mărturisire neașteptată. Întrebat de  către comediant ce alege între Simona Halep și dansul Lambada, omul de televiziune a ales-o pe jucătoarea de tenis pentru un motiv neașteptat.

Cu toate că abia s-a căsătorit cu frumoasa Gabriela Prisăcariu și în curând o că fie tată, bărbatul nu a putut să se abțină în ceea ce o privește pe Simona Halep. Dani Oțil este de părere că Simona Halep are niște picioare superbe cu care ar putea face oricând carieră în filme.

„Simona! Ai văzut ce craci are Simona în rochie? Ați văzut-o pe Simona în rochie pe tocuri vreodată? Dacă aveam gambele ei jucam în filme!”

Simona Halep și iubitul, Toni Iuruc, au făcut un pas important în relație

După ce a fost nevoită să abandoneze meciul în turneul de la Roma, campioana noastră s-a întors în România pentru a se recupera. Cu toate că anul 2021 s-a dovedit a fi unul negru din punct de vedere profesional pentru Simona Halep, în plan personal pare că lucrurile merg ca pe roate.

Cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare! Simona a fost surprinsă în fața casei din Primăverii. Se pare că la nici 24 de ore de la întoarcerea de la Roma, campioana noastră a decis să se mute din complexul de lux Stejarii în casa cea nouă pe care a achiziționat-o în 2020. Ea și Toni Iuruc locuiesc acum împreună și l-au „dat” pe vecinul Ilie Năstase pentru a se muta la doi pași de președintele României.

Cât costă casa în care s-au mutat cei doi îndrăgostiți

O simplă casă în zona Primăverii costă cât 30 de apartamente dintr-un cartier muncitoresc. Locuința se afla într-o stare avansată de degradare la achiziționare, neavând nici măcar gard. În doar câteva luni, lucrurile s-au schimbat rapid și cea mai bună jucătoare de tenis din România a început renovarea. Cu o investiție serioasă, Simona a reușit să schimbe aspectul locuinței la 180 de grade. Reședința a fost transformată într-o vilă de lux, modificarea fiind de-a dreptul strălucitoare.

Citeste articolul pe PlaySport