3 iunie 10:54 PM

Abonare la google news

Un bărbat a sunat la 112 reclamând că este bătut de fiul său. De fapt, bărbatul era beat, iar fiul era la serviciu

 

Un bărbat în vârstă de 65 ani, din Galaţi, a sunat la 112 să reclame faptul că a fost agresat de către fiu. Operatorul 112 a direcţionat la faţa locului un echipaj de jandarmerie.

 

Oamenii legii au observat că bărbatul abia putea sta pe picioare, iar când l-au întrebat despre incident acesta a declarat verbal că a fost lovit de către fiul său. Dorind să vorbească cu fiul, jandarmii au constatat că acesta nu se afla la faţa locului, aşa cum susţinea tatăl, ci la serviciu.

  

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 100 lei pentru „alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, fără motiv întemeiat.”   

 

 Al doilea caz a avut loc în Tecuci şi s-a petrecut tot pe fondul consumului de alcool. O femeie în vârstă de 62 ani a sunat la 112 să reclame faptul că fiul său este băut şi face scandal, iar familia nu se poate înţelege cu el.

 

 La faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci.

 

„Bărbatul era agitat şi refuza să coopereze cu forţele de ordine. Mama acestuia a declarat militarilor că fiul său, după ce a consumat mai mult alcool, a început să o ameninţe cu acte de violenţă şi să o lovească pe concubina acestuia, o femeie în vârstă de 29 ani”, a anunţat Jandarmeria Galaţi.

 

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie.” Cercetările sunt continuate de către poliţie.  

 

Vă recomandăm şi: 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul