duminică 31 octombrie 5:11 PM

Abonare la google news

Un băiat de 14 ani a murit, iar alţi patru au fost răniţi, după un accident în Berechiu, județul Arad


Un băiat în vârstă de 14 ani a murit, sâmbătă dimineaţă, iar alţi patru au fost răniţi, după un accident în Berechiu, judeţul Arad.


UPDATE

În momentul de față, cei 4 dau declarații la Poliție, inclusiv tânarul care se afla la volan.

Băiatul de 15 ani nu recunoaște că el a condus autoturismul.

Cele 5 persoane care se aflau în mașină erau de etnie rromă și erau minori.

Băiatul de 14 ani se afla într-o maşină, alături de alţi patru adolescenţi, dintre care trei cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani. Un alt tânăr, cel mai probabil care se afla la volan, a fugit de la locul accidentului.

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc în apropierea localității Berechiu. O mașină în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara șoselei.

În urma accidentului, un minor de 14 ani a murit, iar alți trei, cu vârste de 12, 13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, județul Bihor, au fost ușor răniți.

Primele cercetări ale polițiștilor au arătat că în mașină se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului.

Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„În dimineața zilei de 30 octombrie, în jurul orei 05.30, în afara localității Berechiu, un autoturism în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 4 minori de 12,13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, Jud. Bihor.

Primele cercetări au relevat că în autoturism se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Bzi.ro