3 iunie 9:00 PM

Abonare la google news

Un avocat cunoscut din Brașov, reținut după ce a întreținut relații intime cu o adolescentă

Un avocat cunoscut din Brașov a fost reținut pentru 24 de ore, după ce s-a aflat că a întreținut relații intime cu o adolescentă. Conform unor surse, povestea de iubire interzisă s-a derulat timp de trei luni.

Nu rata: Eveniment astronomic special, în România. Sateliții Starlink vor putea fi văzuți vineri noaptea | VIDEO

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov au hotărât astăzi reţinerea pentru 24 de ore a unui avocat. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, este acuzat că a comis infracţiunea de act sexual cu un minor, respectiv că în perioada decembrie 2020 – martie 2021 s-a iubit cu o adolescentă de 16 ani.

Procurorii care instrumentează dosarul susţin că au început urmărirea penală încă de ieri, 2 iunie, şi îl acuză pe avocat că a întreţinut relaţii sexuale cu minora “abuzând de situaţia vădit vulnerabilă a acesteia”, relatează jurnaliștii de la observatornews.ro.

Vezi și: O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe DN 21A și a luat foc. Traficul este blocat în totalitate, iar șoferul a scăpat doar printr-o minune

În cursul zilei de mâine, 4 iunie 2021, avocatul din Braşov ar urma să fie prezentat magistraţilor de la Curtea de Apel Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Descoperă: Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 3 iunie 2021 – Extragerea LIVE 

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Citeste articolul pe Cancan