Abonare la google news

Un apropiat al primarului din Ștefaneștii de Jos, acuzat de viol în formă continuată. Bărbatul a fost arestat Un apropiat al primarului din Stefanestii de Jos, arestat pentru viol în formă continuată

Un apropiat al lui Robert Ștefan (primarul din Ștefăneștii de Jos), cel care a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră, a fost arestat pentru viol în formă continuată și influențarea declarațiilor din dosarul referitor la edilul din Ștefăneștii de Jos.

Potrivit unor informații obținute de Georgiana Murgilă, reporter Antena 3, bărbatul care a fost arestat se numește Radu Eftimie, are 46 de ani și este paznicul bălții primarului din Ștefănești.

La începutul acestei luni, primarul liberal din Ștefaneștii de Jos a fost reținut, însă a fost eliberat la nici 24 de ore.

În perioada februarie-martie 2018, Radu Eftimie ar fi violat-o pe victimă de mai multe ori, împreună cu alți apropiați ai primarului, arată declarațiile din dosar. Fata le-a povestit anchetatorilor că a fost forțată și șantajată să întrețină relații sexuale cu primarul de mai multe ori.

În ceea ce îl privește pe edil sau pe ceilalți inculpați, procurorii nu au înaintat o propunere de arestare preventivă.

Primarul din Ștefăneștii de Jos: Probele vor demonstra că sunt nevinovat

„Am încredere că îmi voi demonstra nevinovăția. Probele vor demonstra asta, pentru că am solicitat un test poligraf și un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spațiul public.

Sunt convins că se va face dreptate iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiția nu ar trebui să se facă la televizor. Ar trebui să lăsăm magistrații să își facă treaba, fără presiuni de acest fel. Dosarul este în desfășurare, nu pot comenta mai multe, aștept finalizarea lui”, a scris edilul.

Citeste articolul pe Gandul