Abonare la google news

Un antreprenor a creat un brand de ceasuri în plină pandemie. Închiderea fabricilor şi hackerii nu au reuşit să îl oprească

  • Un tânăr antreprenor a reuşit să creeze un brand de ceasuri în plină pandemie
  • Închiderea fabricilor din cauza pandemiei şi hackerii nu au reuşit să îl oprească
  • Pentru începerea afacerii a accesat fonduri europene

Pandemia a închis unele afaceri sau cel puțin le-a creat multe probleme. Sunt și cazuri excepționale ale unor antreprenori descurcăreți, care au reușit să dea lovitura chiar în plină pandemie.

Ionuț Mihalache a creat un brand de ceasuri românești la Urziceni. Drumul de la crearea ceasurilor până la client necesită implicarea unei echipe de 20-30 de persoane.

Citeste si:  SONDAJ. Cum petrec românii Crăciunul în pandemie. Anul acesta își doresc un cadou diferit

„Nu au fost probleme în accesarea fondurilor, în semnarea contractului de finanțare, ci problema a fost că noi aveam un plan care trebuia implementat și banii au fost virați în a șasea lună. Avem în principal între trei și cinci achiziții pe zi. Prețul minim pentru un ceas este 550 de lei și prețul maxim este 1.450 de lei”, a spus Ionuț Mihalace, fondatorul Stemata.

Drumul lui Ionuț nu a fost unul ușor. Pe lângă problemele create de pandemie, s-a lovit și de cele create de hackeri. Ei au încercat să spargă bazele de date ale companiei și de 300 de ori pe zi. La una dintre încercări au reușit.

Citeste si:  Meteo 2021. Iarna face ravagii în toată România. Ce județe vor fi înghițite de ninsori

„Am trimis banii pentru furnizori, pentru carcase, în Hong Kong. Pe 27 decembrie 2019. Planul era făcut pe faptul că o să îmi ajungă pe 10 februarie. Și mi-au ajuns de fapt pe 1 iulie”, a spus Ionuț.

Radu Lucian este unul dintre primii clienți al acestui brand românesc. A dat 1.500 de lei pentru un ceas.

Citeste si:  Olimpiada de Chimie 2021 va avea loc în aprilie, în condiții de pandemie. Coordonatorul lotului național, Marius Andruh: “Vrem să le oferim din nou elevilor pasionați motivare pentru excelență”

„Chiar mi-a plăcut modelul. Este un ceas elegant, fashion, care merge cam la orice ținută. Un ceas este ca un tricou. Nu pot să ies fără ceas la mână. O să mai achiziționez încă un ceas pentru că mi-au plăcut modelele anterioare”, susține Radu Lucian.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 13 total views