Abonare la google news

Un antrenor de la Dinamo cere ca Magaye Gueye să fie pedepsit drastic. „E un caz grav și trebuie să fie anchetat!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Marius Bratu (48 de ani), fostul portar al Rapidului care în prezent este antrenor la grupele de juniori ale lui Dinamo, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre scandalul în care este implicat Magaye Gueye, fotbalist depistat pozitiv de ANAD.

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină de Agenția Națională Anti-Drog după meciul câștigat de Dinamo cu FCSB, scor 1-0, în Cupa României, iar Marius Bratu cere ca fotbalistul francez să fie pedepsit exemplar.

Mai mult, fostul goalkeeper al Rapidului, susține că autotățile trebuie să ia măsuri împotriva fotbalistului de la Dinamo dacă acesta s-a drogat cu cocaină într-un cadru organizat.

Marius Bratu, antrenor la grupele de juniori de la Dinamo, cere ca Magaye Gueye să fie pedepsit drastic

„Nu este nici primul caz, au mai fost cazuri la nivel mondial. Numai de asta nu avea nevoie Dinamo… Sunt două aspecte… Dacă el s-a dopat într-un cadru organizat, atunci e un caz grav și trebuie să fie anchetat. Dacă a făcut asta în particular, atunci trebuie să răspundă de ceea ce a făcut.

El o să plătească, are un contract cu Dinamo și trebuie să suporte consecințele pentru că a pătat blazonul lui Dinamo. La ce probleme au ei… numai de asta nu aveau nevoie. Cu siguranță se va face o anchetă și lucrurile se vor lămuri. Nu mi s-ar părea normal ca Dinamo să piardă meciul cu FCSB din cauza a ceea ce a făcut un jucător. Nu cred că cei de la Dinamo au luat anumită medicamentație care să conțină cocaină, atunci puteai să spui că poate să piardă meciul. El trebuie să fie pedepsit individual”, a spus Marius Bratu pentru ProSport LIVE.

„În momentul în care un club vrea un jucător din străinătate trebuie să studieze în amănunt, trebuie să vadă dacă mai are antecedente în străinătate. Jucătorii ăștia trebuie să fie mai bine analizați, puși sub lupă”, a mai spus Marius Bratu pentru ProSport LIVE.

 

 

Citeste articolul pe ProSport