Un an de când italienii au descoperit primul caz de coronavirus. Cum au marcat momentul

  • S-a împlinit un an de când italienii au descoperit primul caz de infecție cu coronavirus din țară
  • Biserica din Codogno a ținut o slujbă în cadrul căreia un preot a rostit mai multe rugăciuni pentru victime
  • Preot: „Exact acum un an, a început o perioadă care ne-a lăsat pe toți să ne ținem respirația mult timp“

S-a împlinit un an de când italienii au descoperit primul caz de infecție cu coronavirus din țară. Biserica din Codogno a marcat momentul. A ținut o slujbă în cadrul căreia un preot a rostit mai multe rugăciuni pentru victime.

Citeste si:  Eurodeputatul Cristian Bușoi: „Este momentul ca industria farmaceutică să fie fair-play cu cetățenii europeni! | Trebuie să nu permitem ca vaccinul anti-Covid să devină o armă geopolitică”

La Codogno a fost internat primul om confirmat cu coronavirus din Italia, un bărbat de origine italiană, în vârstă de 38 de ani. El a fost primul care a intrat în contact cu virusul și primul caz cunoscut cu transmitere locală în afara Asiei.

De atunci și până în prezent, Italia a pierdut peste 95.000 de persoane din cauza virusului. Acesta este al doilea cel mai mare număr de decese din Europa, după Marea Britanie.

Citeste si:  Medicii de familie vor primi minim 30 de lei pentru fiecare pacient vaccinat. Voiculescu: „Nu e un bonus, e plată suplimentară pentru muncă suplimentară”

În memoria celor care au pierdut lupta cu boala, au fost programate comemorări în toată țara.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews

 7 total views