Abonare la google news

Un alt pacient a murit în urma incendiului de la „Matei Balș”. Bilanțul a ajuns la 24 de morți

Un alt deces a fost raportat, în urma incendiului de la „Matei Balș”. În total, până acum, 24 de oameni au decedat. Ultimul deces a fost înregistrat pe 2 martie.

Potrivit Gândul.ro, că este vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov.

Citeste si:  Coronavirus România 9 februarie. Au murit! Anunțul făcut de autorități + Bilanțul COVID-19

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au solicitat efectuarea unei necropsii pentru a stabili cauza morții și eventuala legătură între incendiu și decesul pacientului.

Incendiul de la Institutul ”Matei Balș” a izbucnit pe data de 29 ianurie, în jurul orei 5 dimineața, la parterul unității spitalicești care tratează bolnavii infectați cu virusul COVID-19.  Focul a cuprins patru saloane în care erau internați pacienți cu forme COVID medii și severe, ținuți pe masă de oxigen. Trei bolnavi au decedat carbonizați, iar cea de-a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eșuat.

Citeste si:  Bilanțul COVID-19 din 22 aprilie 2021. Numărul de români care au decedat, în ultimele 24 de ore în urma unei infecții cu SARS–CoV–2

Incendiul de la ”Matei Balș” este a doua tragedie care se produce într-un spital din România în interval de câteva luni, după incendiul din noiembrie care a mistuit secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, acolo unde au murit 10 oameni.

CITEȘTE ȘI: Încă o martoră a incendiului de la Matei Balș face declarații despre tragedie: „Am auzit țipete și am sărit din pat!”

Citeste si:  Victor Socaciu infectat cu COVID-19, după ce a participat la un festival de folk

Citeste articolul pe Cancan