vineri 30 iulie 12:42 PM

Abonare la google news

Un adolescent de 17 ani, înjunghiat de interlopi lângă o grădiniță


Un adolescent de 17 ani, înjunghiat de interlopi lângă o grădiniță.  Victima ar fi sărit în apărarea unei fete, o fosta iubită, care era agresată de câțiva bărbați membri ai unui clan. Victima se numeste Alexandru Argint și era în parcul din Cernica în momentul în care a fost înjunghiat.


Alertă lângă Capitală. Un adolescent de 17 ani, înjunghiat de interlopi lângă o grădiniță

A fost lovit cu pumni și picioare și apoi înjunghiat. Interlopii sunt din clanul Papina, iar agresorul Spartacus Zamfir a fost căutat acasă și nu a fost găsit drept pentru care a fost dat în urmărire.

10 persoane audiate până acum. Se pare că o persoană a ținut victima, o alta a lovit-o și a înjunghiat-o. Adolescentul este în stare stabilă, la Spitalil Sfântul Pantelimon din București.

Polițiștii ilfoveni s-au autosesizat marți seară, după ce la Cernica s-a declanșat o ceartă sângeroasă, în urma căreia un minor în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat. Acesta a fost transportat la spital, în stare gravă. Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Argint se afla într-un parc din localitate, însoțit de alți 3 prieteni ai săi , când a văzut că mai multe persoane s-ar fi legat de o cunoscută de-a lui.

Citeşte şi: Tragedie la Sibiu! Diana, mama unui băiețel de patru ani, înjunghiată de 20 de ori de fostul iubit. Mesajul cutremurător lăsat de tânără cu câteva minute înainte să moară
Surse judiciare au declarat pentru Gândul că scandalagiii sunt membri ai clanului Papina, unul dintre cele mai violente din apropierea Capitalei. Aceștia s-au făcut remarcați prin intermediul mai multor crime, toate comise în urma unor conflicte de stradă.

Conform surselor citate, unchiul celui care l-a înjunghiat pe Alexandru Argint și-a asasinat un văr, o altă rudă și-a ucis un rival, membru al clanului Șoșoilă, iar un minor membru al clanului a omorât un adolescent de 16 ani. Cel care l-a înjunghiat pe adolescent, cunoscut sub numele de Spartacus Zamfir, a fugit de acasă împreună cu alți doi indivizi care au participat la scandal. Anchetatorii i-au dat în urmărire, sub acuzația de tentativă de omor.

Citeşte şi:  Femeie înjunghiată de soț în Năvodari. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a așteptat-o să iasă de la muncă și a pornit un scandal – monstru în fața colegilor
 

Romaniatv.net