Uluitor! Una dintre autospecialele care a intervenit la incendiul din Constanța ar fi plecat de la bază într-o direcție greșită!

Dezvăluire incredibilă! Una dintre autospecialele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care a intervenit la incendiul din Constanţa în urma căruia o femeie a murit după ce a căzut de la etaj, a ajuns cu întârziere la locul intervenției pentru că ar fi greşit adresa.

Una dintre autospecialele care au intervenit la incendiul din Constanța ar fi luat-o în direcţia opusă în momentul în care pompierii au plecat la intervenţia de pe bulevardul Mamaia, potrivit Antena 3.

Potrivit sursei citate, din acest motiv autospeciala ar fi întârziat la locul incendiului, unde o femeie a murit după ce a căzut de la etaj!

Incendiul în urma căruia o femeie din Constanța a decedat a pornit de la un mic „altar”: Familia, lovită de mai multe tragedii în ultimul an!

O femeie din Constanța, în vârstă de 65 de ani, a murit în urma unui incendiu care a izbucnit din cauza unui „altar” făcut în memoria fiului său, care s-a sinucis în urmă cu o lună.

Citeste si:  Poliția din Rusia continuă să aresteze aliați ai opozantului Aleksei Navalnîi, urmărind să împiedice protestul anunațat în acest weekend

Cei doi soți din Constanța au fost loviți de o tragedie devastatoare în urmă cu o lună de zile – fiul lor s-a sinucis spânzurându-se, relatează ct100.ro.

Se pare că incendiul care i-a curmat viața femeii, cunoscută sub numele de Simona, a pornit de la un mic altar pe care cei doi parteneri de viață l-ar fi făcut în memoria fiului lor. Bărbatul a reușit să se salveze din calea focului, părăsind apartamentul, însă soția lui s-ar fi întors după un laptop.

Citeste si:  Un Lamborghini, furat din Germania, a fost găsit pe străzile din Constanţa. Cât valorează bolidul de lux

Incendiul din Constanța ar fi pornit de la un mic altar făcut în memoria fiului care s-a sinucis

Cazul femeii în vârstă de 65 de ani care a încercat să se salveze din calea unui incendiu, dar a decedat încercând să coboară pe bloc, a șocat o comunitate întreagă. ISU Constanța transmite că femeia nu a putut fi salvată din cauza faptului că pompierii ajunși la fața locului nu aveau o autospecială cu scară, astfel încât a fost trimisă una aflată la 8 kilometri distanță, însă era deja prea târziu la momentul respectiv.

Citeste si:  Controale în ATI după incendiul de la Piatra Neamț. Sunt aproape 2.000 de deficiențe!

Femeia din Constanța probabil că ar fi putut fi salvată dacă pompierii ajunși la fața locului interveneau cu o autospecială cu scară și saltea pe care aceasta să sară. Victima a încercat să se salveze din calea unui incendiu și a stat pe balcon minute în șir în speranța că autoritățile o vor scoate teafără și nevătămată din apartamentul incendiat, însă, în cele din urmă, a decis să își ia viața în propriile mâini și să coboare pe bloc.

Incendiul a avut loc la domiciliul acesteia, situat la etajul 6 al unui bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanţa.

Sursa: Gandul

 5 total views