Abonare la google news

Ultrașii de la CSA Steaua au început războiul cu Gigi Becali: „Intrați în ei ca lupii în oi

  • CSA Steaua – FCSB 2, derby-ul zilei în România
  • Ultrașii CSA au început războiul cu Gigi Becali

UPDATE Ultraşii CSA Steaua au făcut spectacol la stadionul Ghencea. Deşi e pandemie, suporteriii au venit să îşi încurajeze favoriţii înaintea meciului. Aceştia au aprins torţe şi au scandat pentru elevii lui Daniel Opriţa.

CSA Steaua – FCSB 2 este meciul zilei în România. Cu toate că se joacă în Liga 3, tensiunile înaintea partidei sunt la cote maxime.

Ultrașii Stelei i-au „înțepat” pe rivalii de la FCSB 2. „Militarii” au pregătit o primire specială pentru echipa lui Gigi Becali. Au afișat bannere și mesaje ironice la adresa rivalilor.

Citeste si:  BREAKING! Moțiunea împotriva ministrului Sănătății a fost respinsă!

Ultrașii de la CSA Steaua au pornit războiul cu Gigi Becali

„Intrați în ei ca lupii-n oi! Să tremure când mai aud de noi!”, este unul dintre mesajele ultrașilor.

„Gazde în Ghencea? Luați-vă gândul. Nu e Berceni, aici e Sfânt pământul!”, este un alt banner afișat de suporterii CSA Steaua.

Gigi Becali vrea să-i oprească cu orice preț pe rivalii de la CSA. Pentru asta, patronul lui FCSB a trimis mai mulți titulari la echipa a doua.

Citeste si:  A fost finalizată ancheta în dosarul vizând echipamentul delegației României la Jocurile Olimpice Rio 2016. Cinci persoane trimise în judecată: ”Și-au încălcat atribuțiile de serviciu, nu au respectat procedura de achiziționare”

Derby-ul dintre CSA Steaua și FCSB 2 se va juca pe terenul 5 din Ghencea. Meciul va fi cu porțile închise din cauza pandemiei de coronavirus.

În acest moment, Steaua conduce clasamentul cu 26 de puncte, din 10 meciuri, fiind urmată de FCSB II. Echipa lui Vintilă are 24 de puncte, după același număr de meciuri. Primele două clasate la finalul sezonului vor merge la barajul pentru promovare.

Citeste si:  ProSport a aflat argumentul pe care PCH se bazează în lupta cu Cortacero pentru Consiliul de Administrație! Ultrașii DDB consideră că actul care îl prezintă președinte CA pe iberic este nul | EXCLUSIV

Ironiile suporterilor arădeni pentru Gigi Becali

Gigi Becali nu are liniște deloc. În aceeași zi cu derby-ul împotriva rivalilor de la CSA, echipa mare a FCSB-ului joacă în Liga 1, la UTA Arad.

Suporterii arădeni i-au enervat pe susținătorii echipei lui Gigi Becali. Aceștia au pătruns în peluza stadionului de la Arad și au afișat bannere de susținere pentru CSA Steaua: „Haide, UTA! Haide, Steaua!” și „Steaua înseamnă CSA”.

Citeste articolul pe AS

 16 total views