sâmbătă 20 noiembrie 10:56 PM

Abonare la google news

Ultimele cuvinte ale antivaccinistului Mihai Făgădaru, răpus de Covid. „Mi-e că o să mor p-aici. Nu mai pot!! Nu mai pot!!”


Mihai Făgădaru avea 43 de ani şi era cunoscut pentru apariţiile sale la protestele anti-COVID, anti-mască, anti-vaccin şi anti-restricţii organizate în piaţa Victoriei şi piaţa Universităţii.


Acesta se îmbolnăvise de coronavirus şi alesese să se trateze singur, acasă, cu antivirale. Când a ajuns la spital era mult prea târziu pentru ca medicii să-l mai salveze.

Citeşte şi Mihai Făgădaru, antivaccinist convins și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de COVID-19. S-ar fi tratat acasă şi a ajuns prea târziu la ATI

De pe patul de spital, cu o respirație grea, Mihai Făgădaru a transmis un ultim mesaj apropiaţilor săi, prin care le spunea că a vorbit cu avocata sa pentru a semna un document cum că nu este de acord să fie intubat de medici, potrivit unei înregistrări obţinute de Antena 3.

Click aici pentru a asculta ultimele cuvinte ale lui Mihai Făgădaru

El spunea că are 90% din plămâni afectaţi de boală şi că medicii vor să-l intubeze. „90% afectare pulmonară. 80 Diastine aer. Vor să mă intubete. Eu refuz. Mi-e c-o să mor pe-aici. Am vorbit cu avocata să-mi ia semnătură că nu sunt de acord… dar am vorbit cu doctorul Costel. Nu mai pot! Nu mai pot! Aveţi grijă de copiii mei!„, a spus Făgădaru.

Citeşte şi Noi mesaje şocante trimise elevilor de profesorul antivaccinist care a fost concediat: „Am şi numărul doamnei Şoşoacă, poate vreţi un scandal de proporţii naţionale. Corigenţa vă paşte”

Romaniatv.net