12 februarie 8:01 PM

Abonare la google news

ULTIMA ORĂ | Viitorul Constanța a mai pierdut un jucător în timpul campionatului! Clubul lui Gică Hagi a anunțat că Bradley de Nooijer s-a transferat în Ucraina

Viitorul Constanța vinde jucători pe bandă rulantă. După ce au plecat cei mai buni atacanți, clubul lui Gică Hagi s-a despărțit și de Bradley de Nooijer. Fundașul olandez a fost împrumutat la Vorskla Poltava, până la finalul campionatului.

Viitorul a anunțat oficial transferul lui Bradley de Nooijer. Fundașul stânga olandez a fost împrumutat, până la finalul sezonului, la Vorskla Poltava. Formația din Ucraina ocupă locul 5 în prima ligă, la 10 puncte în spatele liderului Dinamo Kiev, trupă pregătită de antrenorul român Mircea Lucescu.

„Fundașul stânga olandez Bradley de Nooijer a fost împrumutat la echipa ucraineană Vorskla Poltava (locul 5 în prima ligă) până la finalul acestui sezon.

În vârstă de 23 de ani, Bradley de Nooijer a evoluat până în prezent în peste 100 de meciuri pentru formația noastră în perioada august 2017 – ianuarie 2021, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României și a Supercupei României de formația noastră în 2019.

Mult succes, Bradley !”, se spune în comunicatul oficial, postat pe site-ul clubului Viitorul.

Jucătorul olandez de 23 de ani are 12 apariții în Liga 1 pentru Viitorul și a reușit o pasă decisivă.

Viitorul a pierdut trei jucători în această iarnă

Strategia lui Gică Hagi pare tot mai clară. Viitorul se află departe de locurile de play-off, așa că pleacă jucătorii care au oferte serioase. Gabi Iancu a fost transferat la Akhmat Grozny, după ce rușii au plătit 500.000 de euro, iar Kevin Luckassen s-a dus în Turcia la echipa lui Dan Petrescu.

Și Virgil Ghiță a avut ofertă din Ungaria. A rămas la Viitorul pentru că șefii lui Ferencvaros s-au răzgândit și i-au oferit un contract mult mai mic decât i-au promis.

Sursa: Prosport