26 mai 2:06 PM

Abonare la google news

ULTIMA ORĂ | Edi Iordănescu se desparte de CFR Cluj! Motivul pentru care tehnicianul nu mai vrea să continue pe banca ardelenilor

Edi Iordănescu a reușit să câștige titlul de campion al României, alături de CFR Cluj. Însă, antrenorul ar fi luat decizia să se despartă de formația ardeleană.

Edi Iordănescu (42 de ani) a fost instalat pe banca CFR-ului în luna decembrie a anului trecut, după plecarea lui Dan Petrescu.

Formația din Gruia a încheiat acest sezon pe primul loc, cu 54 de puncte.

Edi Iordănescu se desparte de CFR Cluj

Potrivit Digi Sport, Edi Iordănescu a decis să se despartă de CFR Cluj, deși a câștigat titlul de campion al României. Sursa citată notează că Iordănescu Jr. a fost nemulțumit de lipsa suportului patronului Neluțu Varga, în momentele grele ale echipei. Ba mai mult, în loc să-l susțină pe antrenorul echipei, omul de afaceri ar fi luat legătura cu mai mulți tehnicieni, pentru a-i chema pe banca CFR-ului, în locul lui Edi Iordănescu.

Basarab Panduru, despre revenirea lui Dan Petrecu la CFR Cluj

Basarab Panduru, fostul jucător al Stelei, a vorbit despre posibilitatea ca Dan Petrescu să revină pe banca celor de la CFR Cluj.

„Dan Petrescu mi se pare perfect, are experienţă, cunoaşte echipa, care altul să fie mai bun? Olăroiu nu are cum să vină. Boloni, Răzvan Lucescu, dar a semnat, pleacă. Costel Gâlcă, da. E o variantă interesantă. După trei trofee la FCSB, pleacă şi are o experienţă la Espanyol, în Danemarca. A retrogradat, a promovat o singură echipă atunci, acum a salvat echipa de la retrogradare. Şumudică poate fi.

Eu cred că Edi Iordănescu sau Dan Petrescu va fi antrenor. Eu nu aud ca Dan Petrescu să aibă ceva, dar mă gândesc că are vreo ofertă de undeva”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Citeste articolul pe ProSport