Abonare la google news

ULTIMA ORĂ | Aristidis Soiledis a plecat de la FCSB! Mesajul transmis de fundașul grec: „Vreau să mulțumesc proprietarului!”

Aristidis Soiledis a anunțat, printr-o postare pe pagina de Instagram, că nu mai este jucătorul FCSB-ului și a avut un mesaj pentru oamenii cu care a colaborat la formația roș-albastră.

Aristidis Soiledis a fost transferat de FCSB, în vara lui 2019, de la FC Botoșani, pentru 75.000 de euro.

De-alungul carierei, fundașul grec a evoluat pentru mai multe echipe importante din țara natală, cum ar fi Olympiacos sau AEK Atena.

Aristidis Soiledis a plecat de la FCSB

Fotbalistul, în vârstă de 30 de ani, a avut un mesaj de mulțumire pentru oamenii alături de care a lucrat la FCSB, dar și pentru suporterii formației roș-albastre. Nu în ultimul rând, Soiledis le-a urat succes foștilor săi colegi pentru sezonul următor.

„Este timpul să ne luăm rămas bun!!! A fost o mare onoare pentru mine să port acest tricou imens al FCSB-ului timp de 2 ani… Vreau să mulțumesc clubului, colegilor mei, proprietarului, președintelui și fanilor uimitori că în cel mai dificil moment din viața mea au fost acolo pentru a mă susține. Nu voi uita niciodată. Vă doresc mult succes pentru sezonul următor”, se arată în mesajul postat de Aristidis Soiledis, pe Instagram.

„Nu mă mai întrebați de Soiledis pentru că lucrurile sunt clare cu el. Dacă el vrea, atunci poate să plece chiar și de acum. Însă băiatul mai are cateva luni contract cu FCSB, mai are până pe 30 iunie si este frumos să îl țin până la final chiar dacă nu ne vom mai baza apoi pe el.

Dacă mă întrebi acum pe mine, nici nu știu cu cine s-a mai antrenat în ultimul timp, cu Petrea sau cu Vintilă de pe la echipa a doua, nu m-am mai interesat. Am văzut că a jucat pe la echipa a doua în meciul ăla din Ghencea. Dar din vară nu mai am nevoie de el. Vintilă îl poate folosi când are el nevoie la echipa a doua”, declara Gigi Becali, în luna aprilie, pentru ProSport.

În tricoul FCSB-ului, Soiledis a cucerit o Cupă a României.

Citeste articolul pe ProSport