miercuri 27 octombrie 9:34 AM

Abonare la google news

Ultima fotografie a Halynei Hutchins, înainte de a fi omorâtă de Alec Baldwin. A fost făcută chiar în biserica în care a fost împuşcată

Fotografia – încărcată pe reţelele de socializare de electricianul șef al filmului, Serge Svetnoy – este ultima cu Halyna pe platou. Hutchins poartă o căciulă bej, cu căști acoperindu-i urechile.


Decorul este cel care face fotografia atât de tragică, având în vedere că se afla în interiorul aceleiași biserici în care a fost împușcată și ucisă după ce din arma pe care o ținea Alec Baldwin a ieşit un glonț care i-a adus direct moartea, lovind-o direct în piept.

Ultima poză cu Halyna Hutchins

Citeşte şi De ce a tras Alec Baldwin în direcţia directoarei de imagine, pe care a omorât-o pe platourile de filmare. Cum a ajuns acelaşi glonţ să îl rănească pe regizorul Joel Souza


Potrivit scenariului obținut de TMZ, scena fatală trebuia să-l reprezinte pe Baldwin așezat în strana bisericii, scoțându-și arma din toc și trăgând spre cameră. Actorul a crezut că a primit un „pistol rece”, fără muniție, de la regizorul asistent, dar s-a dovedit că nu a fost aşa.

Citeşte şi Tragedie la Hollywood. Cine e femeia împușcată de Alec Baldwin VIDEO

Într-o postare pe Facebook, Svetnoy a acuzat „nepăsarea și neprofesionalismul” armurierului și asistentului de film, pentru moartea lui Hutchins. El susține că a stat umăr la umăr cu Halyna în timpul împușcăturii fatale, spunând: „O țineam în brațe când a murit. Sângele ei era pe mâinile mele”.

Romaniatv.net


Stirile.eu