marți 18 ianuarie 11:59 PM

Abonare la google news

Uite cum se comportă „Turbo Prințesica” cu fiica lui „Termopane”!


Relația dintre „Termopane” și „Turbo Prințesica” pare să fi ajuns la un alt nivel! Cei doi parteneri au început deja să se comporte ca o adevărată familie. În imaginile realizate de paparazzii CANCAN.RO, se poate observa cum Sarita pare să-și fi „intrat” în rolul de mamă vitregă.


Sarita, cunoscuta „fată de oraș”, și-a schimbat „obiceiurile”? Aceasta este întrebarea care s-ar impune după imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO!  Dragostea pentru cunoscutul om de afaceri pare să fie la cote maxime, dar nu doar pentru el, ci și pentru fiica acestuia.

„Turbo Prințesica” se comportă cu foarte mare atenție cu cea mică și o obișnuiește cu atmosfera din restaurantele de pe Nordului. Dar asta nu e tot! Are grijă mare de ea, așa cum poate nu mulți s-ar fi așteptat.

(CITEȘTE ȘI: CUM A FOST SALVATĂ ”TURBO PRINȚESICA” DIN MÂINILE UNUI OBSEDAT)

„Turbo Prințesica”, în rol de mămică

Într-una din zilele trecute, în jurul prânzului, Sarita și fiica lui “Termopane” au fost aduse pe Șoseaua Nordului, cel mai probabil, pentru a se delecta cu câteva preparate delicioase. Atenția martorilor a fost însă captată de gesturile neașteptate pe care „fata de oraș” le-a făcut.

Sarita se comportă ca o mamă cu fiica lui „Termopane”/ Sursă foto: CANCAN.RO

Extrem de grijulie cu micuța, Sarita s-a comportat ca o adevărată mamă. Blondina pare să fi lăsat în urmă „nopțile nebune” petrecute în cluburile din Capitală și și-a îndreptat atenția, dar și toată dragostea, către fiica iubitului său. A dat-o pe copilă jos din mașină, a îmbrăcat-o corespunzător pentru vremea rece, iar abia apoi a mers cu ea de mână spre localul respectiv.

(VEZI ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE ”TURBO PRINȚESICĂI” + S-A DUS CU JUCĂUȘUL ”TERMOPANE” AZI NOAPTE LA BUDDHIST)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro