Uciderea jurnalistei malteze Daphne Caruana Galizia: Un bărbat, condamnat la 15 ani de închisoare după ce a recunoscut fapta

Vincent Muscat, unul dintre cei trei bărbaţi acuzaţi de plasarea bombei care a ucis-o în 2017 pe jurnalista malteză de investigaţii Daphne Caruana Galizia, a fost condamnat marţi la 15 ani de închisoare de un tribunal din La Valletta, anunță Agerpres.

În cursul acestei zile, Vincent Muscat și-a recunoscut fapta.

Citeste si:  Agenția Americană a Medicamentelor a publicat un document cu efectele adverse ale vaccinului Pfizer

Vincent Muscat se află în arest din decembrie 2017 când, împreună cu alţi doi bărbaţi – fraţii Alfred şi George Degiorgio – a fost acuzat de planificarea şi executarea asasinatului. Fraţii Degiorgio şi-au menţinut declaraţia de nevinovăţie.

Daphne Caruana Galizia, care pe blogul său intitulat Running Commentary a acuzat politicieni şi alţi oficiali maltezi de fapte de corupţie, a fost ucisă la 16 octombrie 2017 cu ajutorul unei încărcături explozive plasate sub automobilul său în apropierea casei unde locuia, în satul maltez Bidnija.

Citeste si:  Asta înseamnă să fii milionar! A omorât un bărbat pe trecerea de pietoni şi a fost condamnat cu suspendare

Familia jurnalistei ucise a declarat în repetate rânduri că dorește pedepsirea atât a celor care au exacutat asasinatul, cât și a celor care l-au comandat. (Foto: captură video)


Sursa: G4Media

 6 total views