sâmbătă 15 ianuarie 10:52 AM

Abonare la google news

U BT Cluj continuă să fe lider detașat în Liga Națională


ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca rămâne neînvinsă în Liga Naţională de baschet masculin după ce a trecut de ABC Athletic Neptun Constanţa cu scorul de 79-65, vineri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 15-a.


Liderii trupei învingătoare au fost Andrija Stipanovic (17 puncte), Karel Guzman (15 puncte) și Elijah Stewart (10 puncte). De partea cealaltă, s-au remarcat Andrei Oprean (18 puncte) și Jakob Lowrance (14 puncte), scrie baschet.ro.

Datorită acestui rezultat, oaspeții ajung la un bilanț de 14 victorii, în timp ce gazdele au șase meciuri câștigate și opt pierdute.

U BT Cluj victorii la foc automat în Liga Națională de baschet masculin! Dinamo a anunțat noul antrenor

În etapa următoare, BC Athletic Constanța joacă, pe teren propriu, cu BC CSU Sibiu, iar U-BT Cluj-Napoca primește vizita lui SCM U Craiova.

În alt meci, CSM VSKC Miercurea Ciuc a obţinut a treia victorie din acest sezon, 72-63 cu CS SCM OHMA Timişoara.

Clasament

1. ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 28 puncte (14 jocuri)
2. FC Argeş Piteşti 24 p (14 j)
3. CSO Voluntari 21 p (11 j)
4. CS SCM OHMA Timişoara 21 p (14 j)
5. CSM CSU Oradea 21 p (11 j)
6. SCM ”U” Craiova 20 p (12 j)
7. ABC Athletic Neptun Constanţa 20 p (14 j)
8. BC CSU Sibiu 20 p (14 j)

Sursă foto: Facebook / U BT Cluj

Noul antrenor al lui Dinamo este Dan Fleșeriu, ultima oară la CSU Sibiu

Dan Fleşeriu este noul antrenor al echipei de baschet masculin Dinamo Bucureşti, a anunţat, vineri, clubul dinamovist. El a pregătit ultima dată pe CSU Sibiu.

În vârstă de 47 de ani, Dan Fleşeriu antrenează doar a doua echipă masculină din carieră, după CSU Sibiu, la care a activat din 2015 până în luna noiembrie.

”Să-i urăm bun venit şi mult succes alături de Dinamo! Totodată, pe această cale îi mulţumim pentru colaborare lui Hristu Şapera pentru atitudinea profesională de care a dat dovadă şi să-i urăm mult succes în continuare”, a transmis Dinamo Bucureşti.

Dan Fleşeriu a activat înaintea Ligii Naţionale masculine la echipele feminine Magic Sibiu, CSM Târgovişte şi CSM Satu Mare. El a condus şi lotul under 20 masculin.

Debutul lui Dan Fleşeriu la Dinamo se amână însă, pentru că în lot au fost anunţate, chiar vineri, mai multe cazuri de Covid-19, astfel că meciul din deplasare cu SCMU Craiova nu se va disputa în acest week-end.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Prosport.ro