vineri 22 octombrie 12:22 PM

Abonare la google news

Tzancă Uraganu, show total la botezul fiului lui Culiță Sterp! A cântat și a dansat alături de invitați

În urmă cu o zi a avut loc petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp. La party au luat parte foarte mulți apropiați de-ai lor, iar atmosfera a fost întreținută și de Tzancă Uraganu, cel care a oferit un show de senzație.


A făcut un show total la petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp! Tzancă Uraganu a fost unul dintre invitații de la eveniment. Cântărețul a întreținut atmosfera la petrecere, a cântat și a dansat alături de invitați, iar imaginile au ajuns imediat pe platformele sociale. Pe TikTok, Iancu Sterp, fratele lui Culiță, a încărcat un videoclip în care apare alături de artist și de proaspătul tătic în timp ce dansează și cântă!

@sterpiancu sunet original – Sterp Iancu

Petrecere cu fast: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, invitați de seamă

În urmă cu o zi a avut loc petrecerea de botez a fiului artistului Culiță Sterp. La fericitul eveniment au luat parte o mulțime de vedete, printre care și Theo Rose și Bogdan de la Ploiești. Petrecerea a fost organizată în detaliu chiar de către artist și partenera sa de viață. Iar, evident, de la marele eveniment nu a lipsit nici mama lui, mama Geta. La petrecere au venit mulți dintre apropiații lor, printre care și Irisha, Sorin Pușcașu, Cucu, Ștefan Ciuculescu, dar și Andrei Ciobanu.


Evenimentul a avut loc într-un loc exclusivist, departe de ochii lumii. Pe lângă voie bună, distracție și oameni dragi, invitații au avut ocazia să se înfrupte și din delicii, precum brânzeturi fine, somon afumat, salate, pară fiartă în vin sau chiar rualdă de pui cu hribi. Atmosfera a fost întreținută de Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, arată Wowbiz.

Sursă foto: capturi video Youtube

Cancan.ro


Stirile.eu