Abonare la google news

Turiștii cazați în hotelul nou deschis de Simona Halep la Mamaia au rămas uimiți! Ce condiții le-a oferit sportiva

Românii dau buzna spre litoral, iar hotelul nou deschis de Simona Halep (29 de ani) la Mamaia este printre cele mai căutate! Sportiva în vârstă de 29 de ani le oferă condiții de lux turiștilor. 

Simona Halep a inaugurat în această vară hotelul de 1,5 milioane de euro de la Mamaia, iar investiția face toți banii! Dacă ținem cont de recenziile de pe Booking.com, dar și de gradul de ocupare, e clar că turiștii cazați la Lotus Studios sunt uimiți de condițiile de lux pe care Halep le oferă.

Simona a avut curajul de a investi în industria hotelieră în pandemie, iar afacerea ei de la malul marii se bucură de succes! Complexul rezidențial de lux deținut de Simona și de fratele ei se află în zona de nord a stațiunii, aproape de cluburile de fițe. Pentru trei nopti petrecute aici, prețul este de 2.067 de lei, adică aproximativ 690 de lei pe noapte.

Turiștii cazați în hotelul nou deschis de Simona Halep la Mamaia au rămas uimiți de condițiile de lux

Simona Halep a fost entuziasmată atunci când a deschis complexul turistic Lotus Studios în Mamaia Nord, iar românca nu i-a dezamăgit pe turiști. Construit în sistem aparthotel, complexul are 20 de apartamente.

Majoritatea au o suprafață utilă de 47 de metri pătrați, iar suprafața unui apartament cu balcon ajunge la 60 de metri pătrați. Apartamentele dispun de living, dormitor, bucătărie, toate acestea fiind pline de rafinament.

Fratele Simonei Halep administrează afacerea cu care sportiva are succes pe litoral

Hotelul Simonei Halep, denumit Lotus Studio, este situat la numai 500 de metri de plaja din Mamaia! De administrarea afacerii se ocupă Nicolae Halep, fratele Simonei, cel care a avut un rol crucial în cariera jucătoarei de tenis.

Cu o avere estimată la 47 de milioane de euro, Simona se află pe poziţia a 5-a în clasamentul celor mai bogate femei din România și pe locul 9 în topul celor mai bogate sportive din lume.

Citeste articolul pe ProSport