28 septembrie 1:12 PM

Abonare la google news

Turcii strâmbă din nas: Concluzie dură despre Moruţan, inclusiv după golul său superb VIDEO

Galatasaray a plătit peste zece milioane de euro pe Cicâldău (6,5 milioane de euro) şi pe Moruţan (3,5 milioane de euro + bonusuri) şi, din acel moment, cei doi jucători au fost supuşi unei presiuni pe măsura sumelor de transfer.

 

Încă din momentul în care au semnat cu formaţia din Istanbul, au existat voci, mai ales în Turcia, care au pus sub semnul întrebării utilitatea acestor mutări, spunând că vorbim despre doi fotbalişti supraevaluaţi. Între timp, Galatasaray a avut o serie nefastă în campionat, cu două egaluri şi două înfrângeri în patru etape. Această serie, întreruptă abia în weekend, a crescut şi mai mult presiunea asupra celor doi români.

 

Duminică seară, Moruţan şi Cicâldău au primit, totuşi, o gură de oxigen. Servit de conaţionalul său, Moruţan a iniţiat o acţiune personală, finalizată cu o reuşită superbă, de trei puncte, în meciul cu Goztepe, scor 2-1.

 

VEZI GOLUL LUI MORUŢAN

 

În ciuda acestui gol, presa din Turcia a continuat să strâmbă din nas la adresa românilor din lotul antrenat de Fatih Terim. Cotidianul „Milliyet“ a scris că Moruţan e încă departe de cerinţele fotbalului mare, iar Cicăldău face prea puţin pe teren.

 

„Trei puncte sunt bune, evident. Să joci prost şi să iei trei puncte… Dar când priveşti înapoi observi că, deşi Moruţan a înscris, nu poate fi eficient cu fotbalul ăsta! Iar Cicâldău şi Berkan au nevoie să fie mai activi în linia de mijloc“, au notat jurnaliştii turci.

6 meciuri, un gol şi o pasă de gol are Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

 

7 meciuri, două goluri şi o pasă de gol a adunat Alexandru Cicâldău la Galatasaray.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul