vineri 26 noiembrie 9:33 AM

Abonare la google news

Turcii au înnebunit după golul lui Alex Cicâldău. Presa de la Istanbul, elogii pentru românul lui Galatasaray

Alex Cicâldău a fost decisiv pentru Galatasaray în victoria cu Olympique Marseille din Europa League, scor 4-2. Internaționalul român a rezolvat în mare parte meciul pentru echipa lui Fatih Terim încă din prima jumătate de oră.


Fostul fotbalist al Universității Craiova a deschis scorul în minutul 12 și a provocat autogolul lui Caleta-Car din minutul 30. De asemenea, el a primit și un cartonaș galben în minutul 36 pentru o ceartă cu un adversar, iar în minutul 51 a fost înlocuit de Terim cu Olimpiu Moruțan.

Alex Cicâldău, din nou în centrul atenției în presa din Turcia

În mod evident, jurnaliștii turci au avut din nou numai cuvinte de laudă după meci la adresa lui Alex Cicâldău. Cei de la TRT Sport au notat: „Performanța lui Cicâldău descrisă într-un singur emoticon”, adăugând un emoticon care le exprima încântarea referitoare la jocul făcut de mijlocașul român.


De asemenea, cei de la Fotomac au notat pur și simplu: „Ești minunat, Alexandru Cicâldău!”, după ce au descris faza de la golul marcat de fotbalistul de 24 de ani.

De asemenea, și alte publicații și-au arătat, tot prin postări scurte pe Twitter, admirația pentru meciul foarte bun făcut de Alexandru Cicâldău contra lui Olympique Marseille. Turcii au scos în evidență impactul decisiv pe care l-a avut românul asupra jocului în prima repriză.

VIDEO. Cum a decis Cicâldău soarta meciului încă din prima repriză

A fost al patrulea gol reușit de Cicâldău pentru Galatasaray și primul în Europa League. Faza a plecat de la o recuperare excelentă a românului în fața lui Kamara în treimea adversă de teren.

Cicâldău i-a pasat lui Sofiane Feghouli și imediat a atacat un spațiu liber din apărarea echipei franceze. Pasa de la fotbalistul algerian a venit la timp și l-a lăsat pe român în poziție foarte bună în marginea careului, iar acesta nu a ezitat și l-a învins pe Pau Lopez cu un șut fără preluare cu piciorul drept.

Faza golului doi a fost asemănătoare. Cicâldău s-a demarcat din nou excelent în partea dreaptă, a primit o pasă excelentă de la un coechipier și a centrat periculos în fața porții, mingea fiind trimisă în propria poartă de Duje Caleta-Car, în încercarea sa de a respinge mingea.

Playsport.ro


Stirile.eu