21 septembrie 10:20 PM

Abonare la google news

Tupeul unui fost deţinut. A început să-şi hărţuiască fosta parteneră imediat după ce a ieşit pe poarta penitenciarului

Poliţiştii gălăţeni au reţinut zilele trecute un bărbat după ce fosta sa parteneră de viaţă l-a reclamat pentru hărţuire. Individul abia ieşise din închisoare şi a început să o terorizeze din nou pe femeie.

”În zilele de 31.08.2021, 10.09.2021 şi 14.09.2021, inculpatul a hărţuit persoana vătămată prin prezenţa în zona domiciliului şi pe traseul de deplasare de la serviciu către domiciliul acesteia, deşi, în anul 2021, a fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni de hărţuire în dauna aceleiaşi persoane vătămate şi i s-a impus obligaţia de a nu comunica/apropia de aceasta, obligaţii pe care le-a încălcat imediat după liberarea din penitenciar”, a precizat procurorul de caz.

Pe 16 septembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a solicitat instanţei arestarea preventivă a bărbatului pentru hărţuire şi neexecutarea sancţiunilor penale.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Acuzaţii de hărţuire sexuală la Teatrul de Operă din Constanţa. „Mi-a spus să fac poziţia 69, altfel mă umileşte”. Cum se apără conducerea

Hărţuirea sexuală a studentelor, o practică trecută sub tăcere în universităţi

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul