Abonare la google news

Tudorel Stoica a dezvăluit ce i-a lipsit Stelei pentru a câștiga Cupa Intercontinentală: „Am reușit o performanță extraordinară!”

Tudorel Stoica, fostul mare mijlocaș al Stelei, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre ceea ce i-a lipsit Stelei pentru a câștiga Cupa Intercontinentală, în 1986.

River Plate a fost echipa care a câștigat Cupa Intercontinentală, în 1986, după ce a învins-o pe Steaua cu 1-0.

Deși a ratat Cupa Intercontinentală, Steaua a reușit să cucerească, în același an, Cupa Campionilor Europeni.

Tudorel Stoica a dezvăluit ce i-a lipsit Stelei pentru a câștiga Cupa Intercontinentală

Fostul mare fotbalist este de părere că Steaua ar fi câștigat Cupa Intercontinentală, în 1986, dacă ar fi existat sistemul de arbitraj video.

„A trecut vremea foarte repede. Important este că am reușit o performanță extraordinară pentru fotbalul românesc și pentru clubul Steaua. Important, pentru mine cel puțin, este că echipa noastră era formată numai din jucători români. Să nu uităm că echipa Steaua a câștigat în anul următor Supercupa Europei. Dacă exista VAR-ul, eu cred că am fi câștigat și Cupa Intercontinentală”, a declarat Tudorel Stoica, la ProSprot Live.

Dinu Gheorghe, despre impactul pe care l-a avut câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua

Dinu Gheorghe consideră că jucătorii Stelei, care au cucerit CCE, nu au primit aprecierea pe care o meritau. Ba mai mult, acesta a vorbit despre o posibilă invidie pe care Nicolae Ceaușescu o purta Stelei, din cauza notorietății de care se bucura.

„Eu zic că acești jucători meritau din start o rentă diageră. Nu se putea mai mult, în momentul acela. S-a vorbit despre România în toată omenirea. Cred că și pe Ceaușescu l-a deranjat, la un momnet dat, pentru că se vorbea mai mult despre Steaua, decat despre el”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport