Abonare la google news

Tristan Higgins, un important reprezentant NATO în România, găsit mort

Tristan Higgins, unul dintre cei mai prolifici reprezentanți NATO în România, a fost găsit, joi, fără suflare, în complexul din Capitală în care locuia.

Potrivit surselor citate de antena3.ro, Tristan Higgins, în vârstă de 50 de ani, a mers la sală, a făcut saună și a înotat alături de un coleg în piscina din complexul „Stejarii”, după care a plecat să facă duș. Acolo a fost găsit mort.

Din primele informații, se pare că oficialul NATO a suferit un infarct.

Citeste si:  Stație de autobuz din Florești, lovită de o autoutilitară

Ancheta a fost demarată de Poliția Capitalei împreună cu Parchetul Militar pentru a stabili exact cauza morții.

Tristan Higgins avea cetățenie americană și se afla în România de aproape doi ani, transmite sursa citată.

În trecut, Higgins a luat parte la misiuni în Irak și în Afganistan.

Ambasadorul Ciprului, găsit mort la București în iulie 2020

Polițiștii au intrat în alertă după ce un ambasador a fost găsit mort, în iulie 2020, în reședința sa din Capitală.

Citeste si:  România a atins pragul de 2 milioane de persoane vaccinate. Peste un milion de români au primit ambele doze

Potrivit unor surse judiciare, Filippos Kritiotis, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Cipru la București, a fost găsit mort, sâmbătă noapte, în reședința sa din Capitală.

Poliția Capitalei a deschis un dosar de moarte suspectă, în condițiile în care, pe trupul ambasadorului nu au fost observate urme de violență.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Gândul.ro, că Filippos Kritiotis avea un istoric medical, însă, până la proba contrarie, moartea acestuia rămâne una suspectă.

Citeste si:  ULTIMA ORĂ Calendarul simulărilor de Evaluare Națională 2021 și BAC 2021 a fost publicat în Monitorul Oficial. Vezi materia din care vor fi testați elevii

Moartea subită a ambasadorului Filippos Kritiotis a fost anunțată în Cipru, de către Ministerul de Externe: „Cu tristețe și emoție profundă ne luăm rămas bun de la distinsul nostru coleg, ambasadorul Republicii Cipru la București, Filippo Kritiotis, care a murit brusc duminică dimineață” arata comunicatul publicat pe site-ul pio.gov.cy.

Citeste articolul pe Gandul

 63 total views