vineri 3 decembrie 9:17 AM

Abonare la google news

„Tricolorele” gata de start la Mondialul de handbal feminin din Spania » România- Iran se pariază la cota 1.70 »»


Naţionala României va debuta astăzi cu Iran în grupa C a Campionatului Mondial de handbal feminin din Spania. Partida va începe la ora 19.00 și va fi urmată de disputa Norvegia – Kazakhstan, care se va disputa tot în grupa C.


După cum bine știți, Adrian Vasile, selecționerul României, nu se va putea baza pe serviciile Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă a țării retrăgându-se temporar de la prima reprezentativă.

„Dorinţa noastră pe termen lung este calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Dar până atunci sunt şi obiective intermediare, iar Mondialul acesta este unul dintre ele. Vreau să intrăm în teren și să credem, să muncim, să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga fiecare meci. Avem jucătoare tinere din punctul de vedere al experienţei internaţionale, iar noi încercăm să le creăm contextul potrivit astfel încât să câştige pas cu pas lucrurile corecte pentru înalta performanţă. Datoria noastră este să credem în ele, iar datoria lor este să aibă foame şi ambiţie, să viseze şi să muncească”, a afirmat Adrian Vasile, selecțționerul reprezentativei României.

Tot astăzi, la Mondialul de handbal feminin din Spania mai sunt programate partidele dintre Franţa – Angola şi Muntenegru – Slovenia (grupa A), Rusia – Camerun şi Serbia – Polonia (grupa B), Olanda – Puerto Rico şi Suedia – Uzbekistan (grupa D).

La startul acestei Cupe Mondiale din Spania s-au aliniat 32 de echipe. Primele trei clasate din grupele preliminare se vor califica în grupele principale, cu meciuri programate între 8-13 decembrie. În următoarea fază, primele două clasate în aceste grupe se vor califica în sferturile de finală, care vor avea loc în 14-15 decembrie, iar câştigătoarele vor evolua în semifinale, în 17 decembrie, cele două finale (n.r. mare și mică) urmând a se disputa pe 19 decembrie 2021.

Partidele României de la CM din Spania vor fi în direct pe Digi Sport, Telekom și Look.

Pariu: România – Iran, România sub 38.5 goluri –cota 1.70

Rezultatele de ieri de la CM din Spania
Grupa E
Germania – Cehia 31-21
Ungaria – Slovacia 35-29
Grupa F
Coreea de Sud – Congo 37-23
Danemarca – Tunisia 34-17
Grupa G
Croaţia – Brazilia 25-30
Japonia – Paraguay 40-17
Grupa H
Spania – Argentina  29-13
Austria – China 38-27

Cancan.ro