sâmbătă 4 septembrie 10:36 PM

Abonare la google news

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident din Neamţ: Una dintre victime a rămas încarcerată


Un accident în urma căruia au rezultat trei persoane rănite s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17,00, în localitatea Borca.


Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, maiorul Andrei Grancea, a declarat că una dintre victime a rămas încarcerată într-un autoturism.

„La locul indicat s-au deplasat pompierii de la Garda de Intervenţie Poiana Teiului cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, SVSU Borca cu autospecială din dotare precum şi SAJ Neamţ cu o ambulanţă. Până la sosirea pompierilor, persoana încarcerată a fost scoasă de către SVSU Borca şi de către participanţii la trafic. În urma accidentului au rezultat trei victime. Persoana care a fost încarcerată este conştientă şi va fi transportată de către echipajul SMURD la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Celelalte două victime primesc îngrijiri la faţa locului şi refuză transportul la spital, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul, potrivit Agerpres.ro.

Stiripesurse.ro