Transformare spectaculoasă! Arya Permana, poreclit „cel mai gras copil din lume”, a slăbit peste 100 de kilograme. Cum arată acum băiatul

În anul 2016, Arya Permana a căpătat titulatura de „cel mai gras copil din lume”. La acel moment, băiatul de numai zece ani cântărea aproape 200 de kilograme și se confrunta cu probleme de sănătate, lucru ce l-a determinat să facă o schimbare. Tânărul a slăbit peste 100 de kilograme și are o viață normală.

Lupta lui Arya Permana cu kilogramele în plus a început când acesta avea numai opt ani, atunci când brusc a apărut o poftă de mâncare incontrolabilă. În doar doi ani, copilul a ajuns să cântărească aproape 200 de kilograme. În acel moment, părinții acestuia au luat atitudine și au încercat să îl aducă pe drumul cel bun.

Citeste si:  O femeie de afaceri din Italia ar fi fost ucisă de un clan mafiot: „A fost dată la porci”

Băiatul a suferit o operație de micșorare de stomac și a început lupta cu kilogramele în plus. A făcut primii pași spre o viață sănătoasă și a fost ajutat îndeaproape de antrenorul său personal.

Transformare radicală

După operația de micșorare a stomacului, Arya Permana a început să consume cantități mult mai mici de mâncare, să facă sport și a renunțat la zahăr. Astfel, în mai puțin de un an de zile a reușit să dea jos 110 kilograme.

Citeste si:  Cum și-a pierdut ministrul Novak laba piciorului într-un accident de mașină în Italia acum un sfert de secol și ce l-a determinat să continue activitatea sportivă după 15 ani de pregătiri pentru campionatul mondial de patinaj viteză

Copilul s-a bucurat de suport atât din parte părinților, cât și din parte antrenorului său care l-a susținut și încurajat la fiecare pas. Acum, băiatul are o greutate normală, puțin peste 80 de kilograme și își dorește să devină fotbalist, potrivit dailymail.co.uk.

Din cauza excesului de piele lăsate, băiatul va fi supus unor intervenții de natură estetică, pentru ca acesta să se poată bucura de un fizic normal.

Citeste si:  Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, în izolare din cauza COVID-19

Sursa: Cancan

 9 total views