miercuri 19 ianuarie 12:30 AM

Abonare la google news

Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo! Un portar de Liga 1 și un atacant sunt așteptați în Ștefan cel Mare


Dinamo se pregătește de lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa din Ștefan cel Mare vrea să-și întărească lotul și face transferuri pe bandă rulantă. ”Câinii” vor să aducă în următoarele zile un portar din Liga 1 dar și un atacant cu experiență.


Dinamo, transferuri pe bandă rulantă

Liga 1 se reia peste câteva zile, iar Dinamo face ultimele mutări pe piața transferurilor. ”Câinii” se află în lupta pentru evitarea retrogradării și au nevoie de jucători care să-i ajute să-și îndeplineacă obiectivul.

După ce i-a dus pe Răzvan Patriche și Marius Tomozei, Dinamo a reușit să legitimeze săptămâna trecută încă doi jucători. Este vorba despre Balthazar Pierret și Igor Jovanovic. Acesta din urmă a mai jucat în Liga 1 pentru Astra și Sepsi.

Astăzi, Dinamo a oficializat transferurile lui Alin Buleică și Thomas Chesneau. Mâine, roș-albii vor să perfecteze o înțelegere cu un atacant. Printre jucătorii propuși ”câinilor” este Zoran Marusici (28 de ani), atacant de careu, care s-a despărțit la începutul lui 2022 de Dinamo Tbilisi. Acesta a mai evoluat la Vozdovac, Sloga Kraljevo, Slavia Sarajevo, Krupa, Borca, Temnic Varvarin, Sloboda Uzice, Dnipro Mogilev și Neman Grodno.

Dinamo vrea să aducă un portar de la CFR Cluj

În ciuda faptului că l-a adus azi de urgență pe Thomas Chesneau (22 de ani), ultima dată în liga secundă, la Concordia Chiajna, Flavius Stoican vrea și un portar cu experiență.

Din informațiile Gsp.ro, Dinamo va purta mâine dimineață discuțiile finale pentru aducerea lui Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj. Negocierile au fost confimate și de oficialii din Ștefan cel Mare. Luni, discuțiile dintre Cristiano și Dinamo căzuseră, dar astăzi au fost reluate.

Cristiano Figueiredo a fost adus de CFR Cluj în vară, de la Hermannstadt. Acesta a bifat doar două apariții în actualul sezon, una în Cupa României și una în Conference League. În acest moment, Cristiano este a treia soluție pentru poarta clujenilor, după Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.

Balthazar Pierret, din Liga a 3-a franceză, la Dinamo

Fotbalistul francez Balthazar Pierret a evoluat ultima oară la Boulogne echipă din liga a treia din Franța. CV-ul francezului nu este deloc atractiv. Înainte de a veni la Dinamo, fosta sa echipă, Boulogne, se află pe penultimul loc, fiind, astfel, cu un picior în Liga a 4-a. În acest sezon, el a bifat 10 prezențe, dar doar două ca integralist, iar ultima prezență datează din 5 noiembrie. Nu se știe exact care este și condiția sa fizică, cu doar o săptămână înaintea reluării sezonului de Liga 1.

Mijlocaș central la bază, el poate să evolueze și pe postul de fundaș central, ținând cont de talia sa, 1,86 metri. Fotbalistul este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Playsport.ro