17 martie 8:01 PM

Abonare la google news

Transferul mileniului în NBA! L.A. Lakers pune la cale o mutare de senzație pentru 2022: aducerea lui Stephen Curry, de la Golden State Warriors!

L.A. Lakers vrea să dea lovitura și să îl aducă pe Stephen Curry, de la Golden State Warrior, pentru a juca alături de LeBron James.

Există deja mai multe voci în NBA care vorbesc despre posibilitatea unei întâlniri la echipa din Los Angeles a celor doi titani ai baschetului profesionist nord-american.

Curry va deveni liber de contract (free agent) în 2022 și va putea negocia mult mai ușor cu gruparea californiană.

Liderul celor de la Golden State Warriors, Stephen Curry, ar putea fi mutarea de senzație a celor de la L.A. Lakers în 2022!

Încă de la meciul All Star al „greilor” din NBA zvonul despre o posibilă sosire a lui Stephen Curry la Los Angeles a început să prindă contur. Curry și James, după ce s-au confruntat de atâtea ori pe plan sportiv și personal, au fost coechipieri și au dat dovadă de o mare armonie în joc și respect reciproc.

S-a întâmplat asta în All-Star Game, unde au jucat în aceeași echipă pentru prima dată în carieră. Luni dimineață s-a mai întâmplat ceva ieșit din comun, atunci când Lakers i-au distrus pe cei de la Warriors, cu zâmbetul pe buze, și când au existat momente amuzante, împărtășite de ambii jucători.

Atât de multe vibrații bune venite din partea lui James și a lui Curry au făcut multă lume să își pună niște semne de întrebare în legătură cu o posibilă colaborare a celor doi titani în viitorul apropiat.

Contractul lui Curry expiră în 2022 și în acel an ar putea fi detonată o bombă de dimensiuni epice, puțin probabilă acum, dar care este pe buzele tuturor fanilor NBA.

În 2022, Curry va fi un agent liber. Și sunt mulți cei care spun că actualul lider al lui Golden State Warriors ar putea lua decizia de a zbura la Los Angeles pentru a juca alături de LeBron într-un dream-team al lui Lakers, care ar fi, cu acest cuplu plus Anthony Davis, desigur, absolut incredibil.

 

 

Citeste articolul pe ProSport