vineri 3 septembrie 7:06 PM

Abonare la google news

Transferul lui Hatem Ben Arfa la Rapid, așteptat cu nerăbdare de giuleșteni


Transferul lui Hatem Ben Arfa la Rapid, așteptat cu nerăbdare de giuleșteni. Daniel Pancu este de părere că starul francez ar aduce un mare plus, nu numai echipei, ci întregului campionat.


Chiar dacă a ajuns la 34 de ani, Hatem Ben Arfa rămâne un nume uriaș al fotbalului mondial. Specialiștii afirmă cu tărie faptul că dacă nu ar fi avut parte de accidentări în carieră, ar fi putut ajunge la nivelul lui Lionel Messi.

Conform informațiilor lansate de rapidiști, există negocieri intense cu mijlocașul francez, iar aceștia sunt dispuși să-i ofere un contract lunar de 15.000 de euro, dar și o primă de instalare consistentă. Cu toate acestea, impresarul Liubliana Nedelcu, cea care intermediază aceste negocieri, a recunoscut că Rapidul are concurență din Liga Campionilor.

Hatem Ben Arfa, așteptat în Giulești

Legenda rapidistă, Daniel Pancu, ar fi încântat dacă la echipă ar ajunge un asemenea jucător, precum Hatem Ben Arfa. Fostul atacant este de părere că francezul mai are multe de spus în fotbal, chiar dacă are 34 de ani.

Fotbalistul a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Girondins Bordeaux. În cariera sa, Hatem Ben Arfa a evoluat pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Nice, PSG, Rennes, Valladolid și Bordeaux. De asemenea, acesta are 15 meciuri și 2 goluri în naționala Franței.

„Nu ştiu dacă este fost fotbalist, mai sunt cazuri în România. Era motivat pentru că nu ştiu când a jucat ultima oară. Ar fi ceva fantastic. Îl ştie toată lumea, e un jucător care face diferenţa.

A fost cazul Baptisa care a venit la CFR şi practic nu putea sta în picioare. Este motivat, nu neapărat într-o formă bună. Este un câştig real pentru fotbalul românesc. Nu, nu cred că este nicio glumă. Va fi cel mai mare nume care a jucat vreodată la Rapid. Ei ştiu lucrurile astea”, a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate, pentru as.ro.

Prosport.ro