vineri 26 noiembrie 8:01 AM

Abonare la google news

Transferul care îi poate schimba cariera lui Florin Tănase! „Calități excepționale!” Ce sumă poate încasa pe loc Gigi Becali

Florin Tănase (26 de ani), căpitanul celor de la FCSB, este propus de Dumitru Dragomir la Galatasaray.


„Decarul” vicecampioanei României a reușit să îl impresioneze pe Dumitru Dragomir, cel care crede că ar putea să se impună la orice echipă de top deoarece „are niște calități excepționale”.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport LIVE numele jucătorului care o să impresioneze în etapa a 17-a din Liga 1.


Florin Tănase, transferul care îi poate schimba cariera! E propus la Galatasaray de Dumitru Dragomir

Acesta a avut de ales dintre Ioan Hora (UTA Arad), Billel Omrani (CFR Cluj), Kevin Luckassen (Sfântu Gheorghe), Andrei Ivan (Universitatea Craiova) și Florin Tănase (FCSB), iar ultimul a fost favoritul său.

„Cred că Tănase, e cel mai bun fotbalist din România. El are niște calități excepționale. Nu e vorba numai de gol, dar jocul lui… Este jucător de cupe europene. Mă mir cum nu îl cumpără o echipă mare. E jucător care joacă și în prima ligă italiană, iar în Turcia poate să fie titular meci de meci. Eu îl văd potrivit pentru turci, acolo o să fie lider. Nici nu e mult 3 milioane. Are o vârstă foarte bună”, a spus Dumitru Dragomir.

Dan Petrescu, favoritul lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a ales și antrenorul care o să fie cel mai bun în etapa a 17-a și a transmis că merge pe mâna lui Dan Petrescu, chiar dacă pe listă s-au mai aflat Laurențiu Reghecampf, Mihai Iosif, Toni Petrea și Eugen Trică.

„Îl aleg pe Dan Petrescu. Cu Clinceni… îți dai seama. Eu îl aleg pe el. L-aș fi ales pe Trică. Îmi place de el, e antrenor bun. Și Iosif e antrenor bun, la fel și ceilalți. Îl alegeam pe Rednic dacă era pe listă”, a mai spus fostul șef al LPF.

Prosport.ro


Stirile.eu