vineri 24 decembrie 12:01 PM

Abonare la google news

Transfer la pachet, Kylian Mbappe și Erling Haaland! Forța europeană care a anunțat că îi va avea pe cei doi


Real Madrid vrea să dea nu una, ci două lovituri în perioada următoare de transferuri. În contextul în care Kylian Mbappe ar urma să ajungă gratis pe „Santiago Bernabeu”, „galacticii” ar avea bani destui și pentru a-l ademeni pe norvegianul Erling Haaland în capitala Spaniei.


Trio de vis alături de Vinicius jr.?

În cazul în care atât Haaland, cât și Mbappe vor ajunge în Spania, Real Madrid și Florentino Perez vor avea doi dintre cei mai buni atacanți din fotbal. Alături de Vinicius jr., cel care a explodat în acest sezon, „galacticii” ar putea deveni cea mai puternică echipă din punct de vedere ofensiv. Totuși, din această schemă ar urma să sară Karim Benzema, atacant aflat în cea mai bună formă a carierei.

Antrenorul Carlo Ancelotti a oferit un interviu de Crăciun pentru susținătorii echipei. Acesta a fost întrebat dacă lui Mbappe și lui Haaland le-ar plăcea să evolueze pe „Santiago Bernabeu”, după ce se vor termina renovările acestuia.

Sigur că le-ar plăcea să joace pe noul stadion, viitorul acestei echipe este deja scris. Nu știu ce vor face jucătorii, dar sper că antrenorul va fi același ca astăzi.

Viitorul lui Real Madrid e deja scris de echipa actuală și de tinerii jucători care vor sosi. Nu e niciun dubiu că Real Madrid va concura la cel mai înalt nivel mult timp de acum înainte” a transmis tehnicianul italian, conform AS.

Noul „Santiago Bernabeu”, o bijuterie pentru o nouă eră

Real Madrid se pregătește să intre într-o nouă „eră”. Aceștia au avut, la începutul anilor 2000, era „galacticilor”, cu jucători de clasă mondială, precum Zinedine Zidane, Ronaldo, Raul și mulți alții. Ulterior, a urmat o altă generație care a adus satisfacții în Madrid, cu jucători precum Ramos, Modric sau Cristiano Ronaldo în prim-plan.

Acum, schimbul de generații s-a făcut într-o mare măsură, fiind foarte puțini jucători care încă mai sunt la Real Madrid din perioada în care aceștia au cucerit patru trofee de Champions League în cinci ani.

Florentino Perez pregătește noua „eră galactică”, iar Mbappe și Haaland sunt văzuți drept pilonii centrali ai acestei noi echipe. De asemenea, el a avut grijă și de „aspectul” și imaginea clubului, astfel că stadionul este în renovare. În jur de decembrie 2022, acesta va fi 100% gata.

Gazonul va fi unul retractabil, fiind montat de vara trecută. Acoperișul, de asemenea, va fi și el retractabil, iar fațada va arăta total diferit, fiind făcută din metal. Construirea acoperișului retractabil va proteja suprafața de joc de precipitații. Totuși, un alt aspect important urmărit de această nouă tehnologie este vânzarea unui spațiu publicitar mai mare.

Va fi cel mai bun stadion din lume” a declarat Florentino Perez despre bijuteria care va avea 80.000 de locuri.

Playsport.ro