sâmbătă 5 iunie 3:00 PM

Abonare la google news

Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul: Taximetrist din Constanța, prins în timp ce urina într-o parcare

Exact așa cum vă spunem și în titlu, trăim în România și asta ne ocupă tot timpul! Un taximetrist din Constanța nu a mai ținut cont de nimic și i s-a părut absolut normal să-și facă nevoile fiziologice în parcarea unui supermarket, ziua în amiaza mare.


Deși trăim într-o țară europeană, nu puține sunt situațiile în care ajungem să ne fie jenă de faptele unor concetățeni.

Un taximetrist din Constanța s-a făcut de râs după ce a fost văzut în timp ce urina în parcarea unui supermarket, ziua în amiaza mare. Fără să-i pese de faptul că cineva ar putea să-l vadă sau chiar să primească o amendă pentru gestul său, bărbatul a coborât din mașină și a urinat în parcarea cu pricina, lângă un gard din beton.


Pe cine dau vina taximetriștii, pentru lipsa toaletelor publice

Cu toate acestea, din „respect” pentru persoanele care l-ar fi putut vedea, taximetristul a ridicat capota mașinii, pentru a se camufla. Internauții s-au întrebat de ce anume a recurs bărbatul la un asemenea gest, în condițiile în care ar fi putut oricând să folosească toaleta unei benzinării. De asemenea, despre acest aspect a vorbit și unul dintre colegii taximetristului cu pricina, aruncând vina pe Primăria care nu montează în oraș toalete publice, notează replicaonline.ro.

,,Da este de condamnat, dar avem rugămintea ca Primăria să pună wc-uri public prin oraș. În toată Constanța, să nu mai spun de stațiile de taxi, nu există o toaletă unde putem merge. Suntem „obligați” să mergem în toate stațiile peco unde se uită lumea urât la noi.”, a fost părerea unuia dintre colegii bărbatului.

Cancan.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !